Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Piekarnik Bosch HBA 78S750 WYPASIONY MODEL

31-01-2012, 0:33
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 4 149 zł     
Użytkownik agdstyle
numer aukcji: 2066240986
Miejscowość Warszawa Ursus
Wyświetleń: 64   
Koniec: 31-01-2012 00:33:49
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

HTML clipboard HTML clipboard

O firmie     
Komentarze
Nasze aukcje
          
     
 
Kontakt
Płatności
Wysyłka







 
HTML clipboard   HTML clipboard Piekarnik HBA 78S750 "BOSCH"
HTML clipboard
 
 

NASZA CENA   
HTML clipboard
HTML clipboard 4149pln
CENA DETALICZNA 5749pln


HTML clipboard



 
Opis aukcji

   

Piekarnik Bosch HBA 78S750      

      
– Wyświetlacz tekstowy
– Automatyczne programowanie AutoPilot68
– Automatyczne szybkie nagrzewanie
– Chowane i podświetlane stalowe pokrętło
– Precyzyjna regulacja temperatury z dokładnością do 1°C
– Design MetalTouch/MetalLayer
– Regulacja temp. w zakresie 30-300°C
– Zabezpieczenie przed uruchomieniem przez dziecko
– Chłodny front 40°C
– Podwójne oświetlenie piekarnika (z możliwością odłączenia)
– Wskaźnik zalegania ciepła
– Wyłącznik bezpieczeństwa
– Funkcja Memory
– 68 programów automatycznych
– Prowadnice teleskopowe na dwóch poziomach
– Główny włącznik/Funkcja SoftLight
– Elektroniczna blokada drzwi
– Automatyczny system czyszczenia pyrolitycznego
– Emalia GranitEmail
– Wewnętrzna strona drzwi: szkło
– Pojemność piekarnika: 56 l
– Moc przyłączeniowa: 3,65 kW
Wyposażenie standardowe :
– 1 ruszt
– 2 blachy: uniwersalna i emaliowa do czyszczenia pyrolitycznego


Gwarancja 24 miesiące

Idealne pieczenie na wielu poziomach – Termoobieg 3D Plus
Termoobieg 3D Plus umożliwia pieczenie jednocześnie na trzech poziomach piekarnika, a uzyskany efekt jest zawsze dosko nały,ponieważ na każdym z poziomów panuje odpowiednia temperatura.System składa się z wymuszonego przez wentylator obiegu powietrza,grzałki dookoła wentylatora gwarantującej odpowiednią temperaturę oraz szeregu otworów grzewczych na tylnej ścianie urządzenia. Funkcja ta gwarantuje równomierne rozprowadzenie gorącego powietrza po całym
wnętrzu piekarnika. Rozwiązanie idealnie sprawdza się przy przyrządzaniu dużych kawałków mięsa lub ciast. Potrawa upieczona jest szybciej i bardziej równomiernie, mięso jest soczyste, a ciasto puszyste i wyrośnięte.

Zapomnij o czyszczeniu piekarnika!
Sprzątanie po kulinarnych popisach może być bardzo uciążliwe.Teraz pozbędziesz się tego problemu! Wybrane modele naszych piekarników wyposażone zostały w funkcję pyrolizy. To innowacyjny system samoczyszczenia,dzięki któremu wszystkie zanieczyszczenia zostają wypalone w temperaturze ok. 500°C i zamieniają
się w łatwy do usunięcia popiół. Pyroliza działa także na szklane drzwi piekarnika, które pozostaną czyste nawet po wielkim grillowaniu.

AutoPilot – Twój prywatny szef kuchni
Funkcja AutoPilot pozwala w prosty sposób uzyskać doskonałe efekty kulinarne. Wystarczy wstawić do piekarnika przygotowywane danie i na panelu sterowania wybrać odpowiedni program automatycznego pieczenia.O resztę zadba AutoPilot, który oferuje do 70 różnych programów pieczenia! W naszej automatycznej książce kucharskiej zaprogramowany został najlepszy sposób przygotowania każdej potrawy.Jak działa AutoPilot? Wystarczy wybrać z listy danie i podać jego wagę. Rodzaj grzania, temperatura i czas ustawione zostaną automatycznie.Od tej chwili nad potrawą czuwa Twój prywatny kucharz! 

HydroBaking – pieczenie bez wysuszenia
Chrupiąca, przypieczona skórka w połączeniu z doskonale soczystym wnętrzem to przepis na idealną pieczeń. Dzięki nowej funkcji HydroBaking zyskasz gwarancję, że każda potrawa będzie doskonała. Wilgoć zostaje zatrzymana w komorze piekarnika w postaci pary wodnej, a potrawa jest równomiernie pieczona z góry i z dołu. Dzięki temu podczas całego procesu pieczenia potrawa jest odpowiednio nawilżana i jednolicie odgrzewana, co zapobiega jej wysuszeniu. HydroBaking okaże się nieocenione przy przygotowywaniu pieczeni, ryb czy ciast.

Pieczenie w niskiej temperaturze
Powolne pieczenie,nazywane również pieczeniem w niskiej temperaturze, to idealna metoda przygotowywania wszelkich delikatnych mięs.Dzięki tej technice mięso jest bardziej soczyste i miękkie.Pieczenie w niskiej temperaturze doskonale sprawdzi się również,gdy będziemy przygotowywać obiad dla gości. Nawet jeśli się
spóźnią i danie będzie trzymane w piekarniku dodatkowe pół godziny, i tak będzie smakowało wyśmienicie. Temperatura poniżej 100°C to także świetny sposób na przygotowanie ryb, np. łososia.

 


 
 Piekarnik na zamówienie, termin realizacji od 7-14 dni roboczych. 


Regulamin