PIECZONY PROSIAK Z FARSZEM
Pieczony prosiak jest doskonałą atrakcją na każdą imprezę.Doskonale prezentuje się na:
weselach,komuniach,bankietach,urodzinach,imprezach plenerowych i firmowych.
Prosiaki przygotowujemy i pieczemy w naszym zakładzie kateringowym tradycyjnymi metodami
z użyciem naturalnych składników,bez konserwantów i dodatków chemicznych.
Prosiaki pieczemy w murowanym piecu z cegły co poprawia jego walory smakowe w porównaniu
do piecy blaszanych.Prosiaki pochodzą ze specjalnego chowu,na diecie przygotowującej do
póżniejszego pieczenia,a nie na sprzedaż do ubojni...
Stosujemy dwa rodzaje farszu:
- KAPUSTA Z GRZYBAMI (szczególnie polecana dzięki sprawdzonej recepturze)
cena za kilogram - 8 złotych
- FARSZ MIĘSNY Z KASZĄ I RYŻEM (na życzenie klienta)
cena za kilogram - 15 złotych
PRZYKŁADOWA WIELKOŚĆ I CENA PROSIAKA:
PROSIAK:
na 15-20 osób - 500 zł
na 20-25 osób - 550 zł
na 25-30 osób - 600 zł
na 30-35 osób - 650 zł
na 40-50 osób - 700 zł
OFERUJEMY PROFESJONALNEGO KUCHARZA,KTÓRY CHĘTNIE POKROI ZAMÓWIONEGO PRZEZ PAŃSTWA
PROSIAKA - KOSZT KROJENIA 50 ZŁ
DO 25 KILOMETRÓW DOWÓZ GRATIS.DLA STAŁYCH KLIENTÓW ZNIŻKI.WYSTAWIAMY FAKTURY VAT.
OBSŁUGUJEMY TYLKO DWA WOJEWÓDZTWA: ŚLĄSKIE I MAŁOPOLSKIE!!!
NA ZAMÓWIENIE PIECZEMY TAKŻE DZICZYZNE.
ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY 7 DNI PRZED IMPREZĄ.
KAŻDY DOWIEZIONY PRZEZ NAS PROSIAK JEST GORĄCY PODANY NA PATELNI ORAZ PRZYBRANY
W WARZYWA I OWOCE,ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ DEKORACYJNEGO PODPALENIA PROSIAKA.
PRZYDATNOŚĆ DO SPOŻYCIA WYNOSI 2 DNI W TEMPERATURZE: DO 2 DO 5 STOPNI CELSJUSZA.
ZADOWOLENIE GWARANTOWANE!!!!!!
KONTAKT:
883-[zasłonięte]-884 RADEKmail:
POLECAMY TAKŻE ODWIEDZENIE LINKA NASZEGO PRZYJACIELA
norwegiawedkarstwo.pl