- tel. 518 [zasłonięte] 143 (pn-pt 9-17)
- mail: [zasłonięte]@rossonero.com.pl
- prawo zwrotu do 10 dni
- w tytule przelewu wpisz swój nick
- we wszelkiej korespondencji podpisz się swoim nickiem
- w przypadku kiedy adres dostawy ma być inny niż podany w allegro prosimy o podanie prawidłowego w formularzu dostawy
|
Pieczenie krok po kroku. Podstawowe rodzaje ciast i przepisy dla początkujących
|
Autor: praca zbiorowa Wydawnictwo: MAK Verlag
Rok Wydania: 2009 Wymiary: 190 x 260 mm Oprawa: twarda Ilość stron: 144
Waga: 649 g
Cena detaliczna: 29,90 złNasza cena: 15,69 zł
Książka posiada delikatne uszkodzenia okładki (otarcia, przybrudzenia lub delikatne uszkodzenia rogów) poza tym stan bardzo dobry. |
Kto by nie chciał piec ciast jak prawdziwy cukiernik! Z tą książką sukces osiągnie nawet ten, kto w kuchni stawia swoje pierwsze kroki. W ponad 100 przepisach jasno i dokładnie opisano sposoby przyrządzania podstawowych rodzajów ciasta oraz tradycyjnych i współczesnych ciast i tortów. Kolejne etapy pracy są zilustrowane 150 zdjęciami przedstawiającymi krok po kroku najważniejsze czynności. Dzięki temu, że książka zawiera także wiele cennych informacji o składnikach i akcesoriach potrzebnych do pieczenia oraz wskazówki, jak sobie poradzić, gdy coś się nie uda, sukces odniesie też osoba, która dopiero rozpoczyna swoją przygodę z kuchnią.
|
|
|