SelfCooking Center SelfCooking
Center stwarza nieograniczone możliwości: pieczenie, smażenie, grilowanie, gotowanie na parze, duszenie, blanszowanie, gotowanie w kąpieli wodnej ... Wszystko to można zrobić w jednym urzàdzeniu ! W porównaniu z tradycyjnymi piecami konwekcyjnoparowymi SelfCooking Center przygotowuje potrawy nawet o 15% szybciej - daje to konkretne oszczędności. Zajmujàcy minimalną powierzchnię SelfCooking Center zastępuje do 50% tradycyjnych urządzeń kuchennych takich jak: piece konwekcyjne, kuchnie, patelnie uchylne, kotły, frytownice, garnki. SelfCooking Control w pełni automatycznie pozwala wykorzystać wszystkie techniczne możliwości urządzenia SelfCooking Center.
SelfCooking Center 101 E (10x1/1 GN)
Pojemność: 10 x 1/1 GN
Wzdłużny układ prowadnic: 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN
Dzienna liczba posiłków: 80-150
Szerokość: 847 mm
Głębokość: 771 mm
Wysokość: 1.017 mm
Minimalne odstępy (z lewej, z prawej, od tyłu): 50 mm
Zalecany odstęp do prac serwisowych (z lewej strony): 500 mm Minimalny odstęp z lewej strony przy obecności źródeł promieniowania cieplnego 350 mm
Średnica przyłącza wody: 3/4'' / Ø 1/2''
Ciśnienie wody: 150-600 kPa / 0,15-0,6 Mpa / 1,5-6 bar
Minimalna ilość przepływu przy systemie filtrującym i zmiękczającym wodę: 6,3 l/h
Średnica odpływu wody: DN 50 mm
Moc przyłączeniowa: 19 kW Zabezpieczenie: 3 x 32 A
Przyłącze do sieci: 3 NAC 400V
Moc dla trybu pracy „Para”: 18 kW
Moc dla trybu pracy „Gorące powietrze”: 18 kW Ciężar: 135,5 kg
Przekrój przewodu przyłączeniowego: 5 x 4 mm2
Znak kontrolny CE, IPX5, VDE, UL, CUL, NSF, KEMA, PCT, GS, DVGW, SVGW, WRAS, KIWA
Utajone obciążenie cieplne: 3.529 kJ/h
Wyczuwalne obciążenie cieplne: 4.615 kJ/h
Zapotrzebowanie na powietrze (urządzenie nie otoczone): 651 m3/h
Zapotrzebowanie na powietrze (urządzenie jednym bokiem przy ścianie): 410 m3/h
Zapotrzebowanie na powietrze (urządzenie dwoma bokami przy ścianach): 260 m3/h
Piec jest nowy. Kupiłem go 2 lata temu ale w ogóle nie używałem. Stoi od dwóch lat nie używany.
Serdecznie zapraszam do oglądania.
Więcej informacji pod numerem
504-[zasłonięte]-910