WITAM.
Do sprzedania profesjonalny piec typu pompejańskiego,do pizzerii, opalany drewnem. Piec nowy, widoczny popiół i okopcenie wylotu powstały podczas budowy. Piec musi być rozpalany na każdym etapie w celu wysuszenia poszczególnych warstw. Zbudowany jest przez fachowców z 18 letnią praktyką zdobytą we włoskiej firmie. Zaletą pieca jest jego mobilna konstrukcja pozwalająca na swobodne przewożenie i przestawianie go w dowolne miejsce. Idealny do sezonowych pizzerii pracujących np. w letnich ośrodkach turystycznych. W tym piecu wprawny pizzaiolo może piec jednocześnie 5-6 sztuk. Czas pieczenia około 2-3 minuty. Jakość i smak pizzy z tego pieca jest nieporównywalny z pizzą z pieca elektrycznego. Do pieca dołączamy szkolenie z zakresu obsługi(rozpalanie,regulacja i utrzymywanie temperatury, czyszczenie itp) oraz gotową technologię przygotowania ciasta i wypieku pizzy w jakości gwarantującej pewny sukces na rynku i wyprzedzenie konkurencji.
Jeżeli chcesz otworzyć dobrą pizzerię , pizzerię sezonową, wprowadzić zmiany w już istniejącej lub podnieść atrakcyjność swojej restauracji czy domu weselnego, ten piec i nasza pomoc będzie gwarancją sukcesu.
Piec wykonany jest z materiałów najwyższej jakości, wysokogatunkowa cegła i zaprawa ogniotrwała, izolacja mineralna, mozaika z polerowanego gresu, mosiądz, marmur, drewno akacjowe, węglowa stal. Nie wymaga zasilania elektrycznego. Opalany suchym drewnem liściastym. Posiada izolację termiczną.
O pizzy wiemy bardzo dużo , mówimy po włosku. Pizza to nie tylko placek z dodatkami, to ponad tysiąc lat tradycji, kultury i doświadczenia. Podzielimy się naszą wiedzą i zagwarantujemy sukces.
Wymiary:
Średnica zewnętrzna 1540 mm
Wysokość całkowita 1850 mm
Średnica wewnętrzna 1100 mm
Szerokość wlotu 520 mm
Wysokość wlotu 260 mm
Wysokość robocza blatu 1100 mm
Średnica wylotu spalin 180 mm
Waga z podstawą ok.1500 kg
Więcej zdjęć: http://youtu.be/z4s7XHqfU0M
ZAPRASZAMY! Możesz mieć taki piec w dowolnej wielkości, w dowolnym kolorze i z nazwą Twojej restauracji na szyldzie.
Szczegóły i informacje: tel. 721 [zasłonięte] 248