Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PIEC MOBILNY DO PIZZY OPALANY DREWNEM - CALABRIA

01-04-2015, 9:09
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 12 000 zł     
Użytkownik ceni2
numer aukcji: 5187777054
Miejscowość Końskie
Wyświetleń: 99   
Koniec: 01-04-2015 09:14:18

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Waga (z opakowaniem): 1500.00 [kg]
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

WITAM.

Do sprzedania  profesjonalny piec typu pompejańskiego,do pizzerii, opalany drewnem. Piec nowy, widoczny popiół i okopcenie wylotu powstały podczas budowy. Piec musi być rozpalany na każdym etapie w celu wysuszenia poszczególnych warstw.  Zbudowany jest przez fachowców z 18 letnią praktyką zdobytą we włoskiej firmie. Zaletą pieca jest jego mobilna konstrukcja pozwalająca na swobodne przewożenie i przestawianie go w dowolne miejsce. Idealny do sezonowych pizzerii pracujących np. w letnich ośrodkach turystycznych.  W tym piecu wprawny pizzaiolo może piec jednocześnie 5-6 sztuk. Czas pieczenia około 2-3 minuty. Jakość i smak pizzy z tego pieca jest nieporównywalny z pizzą z pieca elektrycznego. Do pieca dołączamy szkolenie z zakresu obsługi(rozpalanie,regulacja i utrzymywanie temperatury, czyszczenie itp) oraz gotową technologię przygotowania ciasta i wypieku pizzy w jakości gwarantującej pewny sukces na rynku i wyprzedzenie konkurencji.

Jeżeli chcesz otworzyć dobrą pizzerię , pizzerię sezonową, wprowadzić zmiany w już istniejącej lub podnieść atrakcyjność swojej restauracji czy domu weselnego, ten piec i nasza pomoc będzie gwarancją sukcesu.

Piec wykonany jest z materiałów najwyższej jakości, wysokogatunkowa cegła i zaprawa ogniotrwała, izolacja mineralna, mozaika z polerowanego gresu, mosiądz, marmur, drewno akacjowe, węglowa stal. Nie wymaga zasilania elektrycznego. Opalany suchym drewnem liściastym. Posiada izolację termiczną.


O pizzy wiemy bardzo dużo , mówimy po włosku. Pizza to nie tylko placek z dodatkami, to ponad tysiąc lat tradycji, kultury i doświadczenia. Podzielimy się naszą wiedzą i zagwarantujemy sukces.


Wymiary:

Średnica zewnętrzna 1540 mm

Wysokość całkowita 1850 mm

Średnica wewnętrzna 1100 mm

Szerokość wlotu 520 mm

Wysokość wlotu 260 mm

Wysokość robocza blatu 1100 mm

Średnica wylotu spalin 180 mm

Waga z podstawą ok.1500 kg

 

Więcej zdjęć: http://youtu.be/z4s7XHqfU0M

 


ZAPRASZAMY! Możesz mieć taki piec w dowolnej wielkości, w dowolnym kolorze i z nazwą Twojej restauracji na szyldzie.

 

Szczegóły i informacje: tel. 721 [zasłonięte] 248