G@stro-Net
jest dystrybutorem profesjonalnych urządzeń i mebli dla gastronomii, sklepów i sal weselnych.W naszej ofercie znajdują się wszelkiego rodzaju urządzenia, niezbędne do wyposażenia kuchni począwszy od małych obiektów gastronomicznych typu grillbar, pub, aż po duże obiekty takie jak stołówki czy restauracje hotelowe.
Zapweniamy serwis gwarancyjny i pogwarancyjny sprzedawanych urządzeń.
Oferowane produkty spełniają wszelkie wymogi Unii Europejskiej CE oraz instytucji sanitarno-epidemiologicznych HACCAP i PZH.
Prowadzimy sprzedaż ratalną a także leasing kupionych u nas urządzeń
Oferujemy Państwu:
Piec konwekcyjny FC 60 TQ firmy ROLLER - GRILL w cenie netto: 2.878,00 PLN
PROMOCJA WIOSENNA
Piec 4-poziomowy o poj. 60 l.
wym. tac - 438x340 mm
moc: 4,5(kW)
napięcie: 230(V)
wymiary wew: 460x410x350 (szer.,głęb.,wys.,),
wymiary zew: 590x590x590 (szer.,głęb.,wys.,)
Opis urządzenia:
Uniwersalne urządzenia gastronomiczne do pieczenia pieczywa, ciast a także mięs, lazanii, zapiekanek, bułek z farszem itp. Wymuszony obieg gorącego powietrza (konwekcja), realizowany za pomocą termowentylatora, gwarantuje szybkie nagrzewanie i jednolity rozkład temperatury w komorze roboczej, minimalizując ryzyko nie dopiekania lub przypalania części potraw. Termoobieg gwarantuje również znaczne skrócenie czasu pieczenia. Wszystkie urządzenia wyposażone są w termostat z płynną regulacją temperatury do 300°C. Piece FC 100E i FC 100EG wyposażone są dodatkowo w system nawilżania komory roboczej, a miejsce termowentylatora zajmuje wysokowydajna turbina. System ten pozwala na uzyskanie lepszej kontroli nad pieczonymi produktami. Funkcja nawilżania, użyta w pierwszej fazie pieczenia pieczywa, tuż po zakończeniu procesu rozrostu ciasta, gwarantuje uzyskanie chrupkiej i błyszczącej skórki gotowych produktów, a w przypadku dań mięsnych poprawia ich smak i soczystość. Wysokowydajna turbina, gwarantująca równomierny rozkład temperatury we wnętrzu pieców, wyposażona jest w przełącznik niskiej i wysokiej prędkości obrotowej łopatek. Urządzenie wyposażone jest w przyłącze do sieci wodnej. Największe z pieców konwekcyjnych FC 60 i FC 100 dostępne są w dwóch wersjach: tylko konwekcja FC 60 i FC 100E oraz konwekcja + grill (opiekanie promiennikami kwarcowymi FC 60G i FC 100EG).
Piec 4-poziomowy o pojemności 60 l.
Uniwersalne urządzenie gastronomiczne do pieczenia pieczywa, ciast a także mięs, lazanii, zapiekanek, bułek z farszem itp.
Wymuszony obieg gorącego powietrza (konwekcja), realizowany za pomocą termowentylatora, gwarantuje szybkie nagrzewanie i jednolity rozkład temperatury w komorze roboczej, minimalizując ryzyko nie dopiekania lub przypalania części potraw.
Termoobieg gwarantuje również znaczne skrócenie czasu pieczenia.
Urządzenia wyposażone jest w termostat z płynną regulacją temperatury do 300°C
System Turbo Quartz (górna grzałka kwarcowa + dolna grzałka wzmocniona + termoobieg) system ten podnosi temperaturę wewnątrz o 30 stopni, co powoduje skrócenie czsu przygotowania dania o 30%.
Grill dzięki któremu można nadać złoty kolir i połysk opiekanym potrawom.
Kontakt:
firma G@stro-Netul. Lutosławskiego 68 A05-080 Klaudyn k/Warszawy
tel./fax.(22)[zasłonięte]774 59+48 [zasłonięte] 076 661[zasłonięte]@gastronet.com.pl
[zasłonięte]@gastronet.com.pl