KOMPLEKSOWE ZAOPATRZENIE GASTRONOMII
ANDRZEJ
Piec konwekcyjny z naparowaniem i sondą termiczną KROMET model PK-4 Model PK-4 posiada komorę przystosowaną do pojemników GN1/1. Jest wszechstronnym urządzeniem gwarantującym doskonałe rezultaty we wszystkich rodzajach obróbki termicznej -smażenie, grillowanie, duszenie, gotowanie na parze. Optymalny przepływ powietrza dzięki odpowiednio wyprofilowanym łopatkom wentylatora z autorewersem , gwarantującym równomierny rozkład temperatur w komorze , funkcja naparowania oraz sonda pomiarowa pozwalają na perfekcyjną obróbkę mięs, drobiu, ryb czy warzyw. Przy zachowaniu wszelkich walorów smakowych potraw , można prowadzić jednocześnie obróbkę różnych potraw bez obawy przenikania zapachów na poszczególnych poziomach. Przygotowanie dużej ilości potraw w krótkim czasie nie stanowi najmniejszego problemu nawet dla poczatkującego kucharza. Moc całkowita: 3,6 kW ............. Zasilanie 230V Wymiary zewnętrzne ; 750x803x580 Pojemność : 4 x GN 1/1 PRZED ZAKUPEM SKONTAKTUJ SIĘ W CELU SPRAWDZENIA STANU MAGAZYNOWEGO GWARANCJA- wszystkie zakupione produkty posiadają gwarancje producenta. Sprzedawany towar jest fabrycznie nowy. WYSYŁKA- 48h u klienta po zaksięgowaniu wpłaty. Czas dotyczy dni roboczych W razie pytań jesteśmy do Państwa dyspozycji telefonicznej i mailowej tel./fax. (18)[zasłonięte]54748 (18)[zasłonięte]54748 [zasłonięte]@interia.pl Podane ceny są cenami brutto z dostawą na miejsce. Dlaczego my? Nasze doświadczenie i wiedza oparte są o dużą ilość zrealizowanych inwestycji w ciągu 17-tu lat działalności firmy. Od projektu , poprzez dostawę , montaż i serwis wyposażamy obiekty z sektora żywienia zbiorowego i branż pokrewnych