PIEC KONWEKCYJNO PAROWY ELEKTRYCZNY / 10x GN 1/1
Z BEZPOŚREDNIM NATRYSKIEM
SPECYFIKACJA TECHNICZNA |
Model |
NAEV101 Hendi
LAINOX
|
Sterowanie
Pojemność
|
cyfrowe, panel dotykowy
10 x GN 1/1
|
Odległość między
prowadnicami
|
70 mm |
Wymiary
|
930x825x(H)1040 mm |
Liczba porcji
|
80/150 |
System automatycznego
mycia
|
Tak |
Bezpośredni natrysk
Sonda wielopunktowa
|
Tak
Tak, śr. 3mm
|
Moc całkowita |
16 kW |
Napięcie |
3N AC 400 |
OPIS
10-calowy kolorowy ekran dotykowy
Wyświetlacz, który można skonfigurować w zależności od potrzeb użytkownika, zapisując najczęściej używane programy jako pierwsze
Połączenie z Chmurą LAINOX za pomocą Wi-Fi/kabla sieciowego umożliwiające zapisanie własnych ustawień, aktualizację oprogramowania, archiwizowanie danych HACCP i pobieranie nowych przepisów
Automatyczne gotowanie po naciśnięciu jednego przycisku (ICS)
Organizacja przepisów w folderach z opcją podglądu i nadania każdemu folderowi własnej nazwy
Inteligentne rozpoznawanie przepisów w folderach wielopoziomowych
Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji
Automatyczne otwieranie drzwi za pomocą przycisku „Open” (opcjonalnie)
Natychmiastowe wyświetlanie wykresów HACCP w trybie gotowania ICS
___________________________________________________________________
BUDOWA
Idealnie gładka, szczelna komora
Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają
emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia
Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie
Uchwyt montowany z prawej albo lewej strony
Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie
Zdejmowany deflektor, ułatwiający dostęp do komory wentylatora i jej czyszczenie
Współczynnik szczelności IPX5
TRYBY GOTOWANIA
System gotowania interaktywnego ICS (Interactive Cooking System) to automatyczny system gotowania obejmujący przepisy kuchni europejskiej i azjatyckiej, ich historię, składniki, sposób przygotowania, program gotowania automatycznego i prezentację potraw na talerzu
Gotowanie ręczne w trzech trybach: tryb konwekcyjny w zakresie od 30ºC do 300ºC, tryb parowy w zakresie od 30ºC do 130ºC, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30ºC do 300ºC
Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia w sekwencji
automatycznej (maksymalnie 15 cykli), nadanie nazw przepisom, przypisanie zdjęcia i dodanie informacji
TEL: 69 [zasłonięte] 2222
E-MAIL: [zasłonięte]@investhoreca.pl
|