Piec konwekcyjno-parowy Retigo O611i
6x1/1 GN
Faktura VAT
Gwarancja
Szyba realizacja
100% zadowolenia!
TRADYCYJNE TECHNIKI GOTOWANIA
- gorące powietrze 30-300 °C
- funkcja kombi - gorące powietrze/para 30-300 °C
- funkcja gotowania - gotowanie w parze 30-130 °C
- automatyczny przegrzew
- automatyczne chłodzenie
- bio-gotowanie 30-98 °C
- książka kucharska 100 programów po 5 kroków
- regeneracja
- automatyczny start
- manualne nawilżanie
NOWOCZESNE TECHNIKI GOTOWANIA
- ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością
- system bankietowy
- 1 prędkość wentylatora
OWOCZESNE FUNKCJE
- 2 - punktowa sonda termiczna
- VISION TOUCH - dotykowy, kolorowy panel sterujący
OSZCZĘDNOŚCI I ZARZĄDZANIE ENERGIĄ
- rekuperator
- specjalna izolacja komory gotowania
- podwójna szyba drzwi
- chemicznie wytrawiana komora gotowania
- WSS – system kontrolujący i zapobiegający niepotrzebnemu zużyciu wody
BEZPIECZEŃSTWO
- SDS - system serwisowo-diagnostyczny
- łącze USB
- łącze LAN – możliwość przyłączenia do sieci (komunikacja przez przeglądarkę internetową)
- zaokrąglona, podwójna szyba drzwi – ochrona przed wysoką temperaturą
HIGIENA/HACCP
- wbudowany prysznic – łatwe czyszczenie komory pieca (nie używa zmiękczonej wody)
- system HACCP (opcja)
PARAMETRY TECHNICZNE
- wytwarzanie pary: natrysk
- wymiary: 93,3 x 86,4 x 78,6 cm
- zasilanie: 400V
- moc: 10,2kW
- pojemność: 6 x GN1/1
- waga: 110kg
- model Retigo O611i