Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Piec konwekcyjno-parowy Retigo B 611i**WYPRZEDAŻ**

31-01-2014, 8:39
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 23 000 zł     
Użytkownik romagastro_pl
numer aukcji: 3892104024
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 11   
Koniec: 31-01-2014 08:45:00

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

 

 

 

Piec konwekcjo-parowy Retigo B-611i

nr.kat. 00[zasłonięte]490

TRADYCYJNE TECHNIKI GOTOWANIA
gorące powietrze 30-300 °C
funkcja kombi - gorące powietrze/para 50-300 °C
funkcja gotowania - gotowanie w parze 99-130 °C
automatyczny przedgrzew
automatyczne chłodzenie
bio-gotowanie 30-98 °C
książka kucharska 1000 programów po 20 kroków
regeneracja
Autoklima – kontrola nasycenia pary
automatyczny start
manualne nawilżanie
NOWOCZESNE TECHNIKI GOTOWANIA
EASY COOKING - łatwe gotowanie
ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością
pieczenie nocne
pieczenie niskotemperaturowe
Delta T pieczenie, gotowanie
system Cook&Hold
funkcja Learn
5 prędkości wentylatora
taktowanie wentylatora
dwukierunkowe obroty wentylatora
Quick View - szybki podgląd programu
NOWOCZESNE FUNKCJE
VISION AGENT - wirtualny pomocnik
4 - punktowa sonda termiczna
VISION TOUCH - dotykowy, kolorowy panel sterujący
timer półek - sygnalizacja zakończenia obróbki termicznej
klapka do usuwania nadmiaru pary
OSZCZĘDNOŚCI I ZARZĄDZANIE ENERGIĄ
rekuperator
specjalna izolacja komory gotowania
podwójna szyba drzwi
chemicznie wytrawiana komora gotowania
WSS – system kontrolujący i zapobiegający niepotrzebnemu zużyciu wody
FAN STOP - szybkie zatrzymanie wentylatora po otwarciu drzwi
BEZPIECZEŃSTWO
FAN STOP
SDS - system serwisowo-diagnostyczny
BCS – system automatycznej kontroli pracy i zawapnienia bojlera (piec bojlerowy)
CCS – system automatycznej kontroli zawapnienia (piec bojlerowy)
łącze USB
łącze LAN – możliwość przyłączenia do sieci (komunikacja przez przeglądarkę internetową)
zaokrąglona, podwójna szyba drzwi – ochrona przed wysoką temperaturą
HIGIENA/HACCP
ACTIVE CLEANING - mycie automatyczne
wbudowany prysznic – łatwe czyszczenie komory pieca (nie używa zmiękczonej wody)
system HACCP