Piec konwekcyjno-parowy Retigo B623i
6x2/3 GN
Faktura VAT
Gwarancja
Szyba realizacja
100% zadowolenia!
TRADYCYJNE TECHNIKI GOTOWANIA
- gorące powietrze 30-300 °C
- funkcja kombi - gorące powietrze/para 30-300 °C
- funkcja gotowania - gotowanie w parze 30-130 °C
- automatyczny przegrzew
- automatyczne chłodzenie
- bio-gotowanie 30-98 °C
- książka kucharska 1000 programów po 20 kroków
- regeneracja
- Autoklima – kontrola nasycenia pary
- automatyczny start
- manualne nawilżanie
NOWOCZESNE TECHNIKI GOTOWANIA
- EASY COOKING - łatwe gotowanie
- ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością
- pieczenie nocne
- pieczenie niskotemperaturowe
- Delta T pieczenie, gotowanie
- system system Cook&Hold
- system bankietowy
- funkcja Learn
- 5 prędkości wentylatora
- taktowanie wentylatora
- dwukierunkowe obroty wentylatora
- Quick View - szybki podgląd programu
NOWOCZESNE FUNKCJE
- VISION AGENT - wirtualny pomocnik
- 4 - punktowa sonda termiczna
- VISION TOUCH - dotykowy, kolorowy panel sterujący
- timer półek - sygnalizacja zakończenia obróbki termicznej
- klapka do usuwania nadmiaru pary
OSZCZĘDNOŚCI I ZARZĄDZANIE ENERGIĄ
- rekuperator
- specjalna izolacja komory gotowania
- podwójna szyba drzwi
- chemicznie wytrawiana komora gotowania
- WSS – system kontrolujący i zapobiegający niepotrzebnemu zużyciu wody
- FAN STOP - szybkie zatrzymanie wentylatora po otwarciu drzwi
BEZPIECZEŃSTWO
- FAN STOP
- SDS - system serwisowo-diagnostyczny
- łącze USB
- łącze LAN – możliwość przyłączenia do sieci (komunikacja przez przeglądarkę internetową)
- zaokrąglona, podwójna szyba drzwi – ochrona przed wysoką temperaturą
HIGIENA/HACCP
- ACTIVE CLEANING - mycie automatyczne
- wbudowany prysznic – łatwe czyszczenie komory pieca (nie używa zmiękczonej wody)
- system HACCP (opcja)
PARAMETRY
- wymiary: 68,3 x 64,4 x 57,5 cm
- zasilanie: 400V
- moc: 4,9kW
- pojemność: 6 x GN2/3
- waga: 65kg
- mode: Retigo B623i