Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PIEC KONWEKCYJNO PAROWY RETIGO 7xGN 1/1 O611ic !

15-10-2014, 16:15
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 19 590 zł     
Użytkownik gastronomia24
numer aukcji: 4660037799
Miejscowość Nowy Sącz
Wyświetleń: 60   
Koniec: 15-10-2014 15:28:09

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
 

Piec konwekcyjno parowy

RETIGO O611ic

 
 
 
 

Elektryczny piec konwekcyjno-parowy o pojemności 7xGN1/1 Retigo Vision O611iC z wytwarzaniem pary w komorze gotującej to wielofunkcyjne urządzenie kuchenne nieocenione w procesie przygotowywania potraw i zdecydowanie ułatwiające zachowanie wszelkich obowiązujących norm higienicznych.

 

RETIGO Vision to unikalna generacja pieców konwekcyjno-parowych, które dają kucharzom na całym świecie wyjątkową technologię umożliwiającą przygotowywanie najbardziej wyszukanych potraw. Dzięki nim można gotować, piec, smażyć, „dusić", suszyć i utrzymywać w odpowiedniej temperaturze oraz regenerować różnego rodzaju potrawy. W przeciwieństwie do tradycyjnego sposobu gotowania, przygotowywane w piecu konwekcyjno-parowym potrawy zachowują swoje wartości odżywcze, składniki mineralne i witaminy zawarte w surowcach.

 

RETIGO Vision wyposażone są w rewolucyjny system specjalnego dotykowego sterowania Vision Touch. Duży dotykowy panel z kolorowym wyświetlaczem zapewnia łatwe, intuicyjne sterowanie. Wszystkie ikony na panelu sterującym ustawione są wygodnie dla użytkownika: są duże, czytelne i łatwo rozpoznawalne.

 

Dzięki niskiemu zużyciu energii elektrycznej, wody, czasu pracy i eliminacji wielu energochłonnych urządzeń gastronomicznych - praca z piecem konwekcyjno-parowym RETIGO Vision  pozwala na znaczne obniżenie kosztów. Oszczędny system EnergyLogic wykorzystujący ciepło pary odpływowej do wstępnego podgrzania wody używanej do wytworzenia pary - obniża koszty energii i umożliwia szybsze wytworzenie pary w piecu.

 

 

DANE TECHNICZNE:
Tradycyjne techniki gotowania:
Gorące powietrze 30-300°C,
Funkcja kombi - gorące powietrze/para 50-300°C,
Funkcja gotowania - gotowanie w parze 99-130°C,
Automatyczny przedgrzew,
Automatyczne chłodzenie,
Bio-gotowanie 30-98°C,
Książka kucharska 99 programów po 9 kroków,
Regeneracja,
Automatyczny start,
Manualne nawilżanie.

Nowoczesne techniki gotowania:
ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością,
1 prędkość wentylatora.
Nowoczesne funkcje - VISION TOUCH - dotykowy, kolorowy panel sterujący.

Oszczędności i zarządzanie energią:
Rekuperator,

Specjalna izolacja komory gotowania,
Podwójna szyba drzwi,
Chemicznie wytrawiana komora gotowania,
WSS - system kontrolujący i zapobiegający niepotrzebnemu zużyciu wody,
MYCIE AUTOMATYCZNE - obsługa dozuje proszek, włącza program myjący i może wykonywać inne czynności. Po zakończeniu piec sam włącza funkcję suszenia i po kilku minutach przechodzi do stanu czuwania,Nie trzeba czekać aż program myjący zakończy działanie.

Bezpieczeństwo:
SDS- system serwisowo-diagnostyczny,
Łącze USB,
Łącze LAN - możliwość przyłączenia do sieci (komunikacja przez przeglądarkę internetową),
Zaokrąglona, podwójna szyba drzwi - ochrona przed wysoką temperaturą.

 

Wymiary: 933x863x786 mm
Pojemność: 6 + dodatkowo 1 GN 1/1
Wytwarzanie pary: natrysk
Moc: 10,2 kW
Zasilanie: 400 V

 
 
 
Zalety produktu:
   Wysoka Jakość  >  Niska Cena !
  Niezawodna konstrukcja !

  Urządzenie do zastosowań profesjonalnych !
  Gwarancja producenta !
  Ogólnopolska sieć serwisowa
+
Nasz serwis gwarancyjny i pogwarancyjny !

 
 
Urządzenia gastronomiczne Akcesoria gastronomiczne Klimatyzacja
i wentylacja
Urządzenia
bar i bistro
Meble ze stali nierdzewnej
 
 
 
ZAPRASZAMY NA POZOSTAŁE AUKCJE
 

 
Dane firmy:
Invest Horeca Bistro Mariusz Gajdos 33-300 Nowy Sącz, Zawiszy Czarnego 24
NIP: 734[zasłonięte]294-74 tel. 18 [zasłonięte] 95
mail: [zasłonięte]@culina.pl
 
 

Masz pytanie?

telefony:
 18[zasłonięte]547-11
 503-[zasłonięte]-383
 505-[zasłonięte]-381

e-mail:
biuro@gastronomia24.com

biuro@ culina.pl

Zapraszamy od poniedziałku do piątku
w godzinach od 8:00 do 16:00.

Darmowy odbiór

Po darmowy odbiór przesyłek zapra-
szamy do naszego biura handlowego:

33-300 Nowy Sącz
Węgierska 78

Płatności

Przedpłata na konto bankowe:
ING Bank Śląski
50 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]7220090 [zasłonięte] 982425

Płacę z Allegro wiąże się z dłuższym
oczekiwaniem na przesyłke.

Ceny i faktury

Ceny towarów wyrażone w złotych
polskich zawierają podatek VAT.
Wystawiamy faktury VAT.

Gwarancja i serwis

Wszystkie produkty objęte są
gwarancją producenta.

Wsparcie oraz porady techniczne o każdej porze od poniedziałku do soboty pod nr tel: 505-[zasłonięte]-381

Terminy wysyłek

Wysyłka od 24h do kilku dni roboczych
w zależności od rotacji towaru.