TRADYCYJNE TECHNIKI GOTOWANIA
gorące powietrze 30-300 °C
funkcja kombi - gorące powietrze/para 50-300 °C
funkcja gotowania - gotowanie w parze 99-130 °C
automatyczny przedgrzew
automatyczne chłodzenie
bio-gotowanie 30-98 °C
książka kucharska 99 programów po 9 kroków
regeneracja
automatyczny start
manualne nawilżanie
NOWOCZESNE TECHNIKI GOTOWANIA
ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością
1 prędkość wentylatora
NOWOCZESNE FUNKCJE
1 - punktowa sonda termiczna
VISION TOUCH - dotykowy, kolorowy panel sterujący
OSZCZĘDNOŚCI I ZARZĄDZANIE ENERGIĄ
rekuperator
specjalna izolacja komory gotowania
podwójna szyba drzwi
chemicznie wytrawiana komora gotowania
WSS – system kontrolujący i zapobiegający niepotrzebnemu zużyciu wody
BEZPIECZEŃSTWO
SDS - system serwisowo-diagnostyczny
łącze USB
łącze LAN – możliwość przyłączenia do sieci (komunikacja przez przeglądarkę internetową)
zaokrąglona, podwójna szyba drzwi – ochrona przed wysoką temperaturą
HIGIENA/HACCP
wbudowany prysznic – łatwe czyszczenie komory pieca (nie używa zmiękczonej wody)
system HACCP (opcja)
AUTOMATYCZNE MYCIE
OPCJE
dwustopniowe otwieranie drzwi: 180,- zł
możliwość połączenia 623/623: 1200,- zł
klapka do usuwania nadmiaru pary: 1400,- zł
Wymiary68,3 x 64,4 x 57,5
Kod producenta: O 623 i
PARAMETRY:
wymiary: 68,3x64,4x57,5
moc: 4,9kw/400V
waga: 65 kg
pojemność: 6xGN 2/3
KOD: O 623 i AC
W CENIE PIECA SZKOLENIE Z ZAKRESU OBSŁUGI URZADZENIA
Zakupy na raty? Wypełnij wniosek:
Szukasz innych produktów? Zobacz aukcje na naszym koncie gastrosalon_pl
Zobacz nasze pozostałe aukcje:
|
Możliwość odbioru osobistego w naszym salonie: ul. Pasternik 100, 31-354 Kraków
kliknij aby powiększyć mapę dojazdu