Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY RETIGO 6xGN 1/1 B611i BLUE

11-06-2015, 23:27
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 33 200 zł     
Użytkownik gastrosalon_pl
numer aukcji: 5351013430
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 10   
Koniec: 11-06-2015 23:22:10

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Waga (z opakowaniem): 65.00 [kg]
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

biuro...: 12 [zasłonięte] 26
kom....: 501 [zasłonięte] 226

godziny pracy salonu:
9:00-17:00 - poniedziałek - piątek
1. Produkty sprzedawane na naszych aukcjach są nowe, objęte gwarancją producenta, chyba że z opisu wynika inaczej.
2. Ceny na naszych aukcjach są cenami brutto. Do każdej transakcji wystawiamy paragon lub fakturę VAT.
3. W przypadku problemów z dostępnością towaru w magazynach naszych dostawców, zastrzegamy sobie prawo do wydłużenia terminu realizacji zamówienia. Każdorazowo Klient zostanie poinformowany o takiej sytuacji e-mailem lub telefonicznie.
4. Prosimy o sprawdzenie przesyłki w obecności kuriera, a w razie stwierdzenia uszkodzeń lub braków, należy spisać protokół szkody.
Szczegółowy regulamin na stronie "o mnie".
1. Koszt przesyłki jest liczony jeden raz, niezależnie od ilości kupionych przedmiotów.
2. Wszystkie towary wysyłamy za pośrednictwem firm kurierskich. Nie realizujemy wysyłek za pośrednictwem Poczty Polskiej.
3. Jeśli przesyłka nie dotrze do Państwa w ciągu 3 dni roboczych, prosimy o kontakt w celu wyjaśnienia sprawy.
MB TRADE s.c.
ul. Pasternik 100, 31-354 Kraków
46 1160 [zasłonięte] 2[zasłonięte]2020002 [zasłonięte] 266732

 

 

 

 

TRADYCYJNE TECHNIKI GOTOWANIA

  • gorące powietrze 30-300 °C
  • funkcja kombi - gorące powietrze/para 30-300 °C
  • funkcja gotowania - gotowanie w parze 30-130 °C
  • automatyczny przegrzew
  • automatyczne chłodzenie
  • bio-gotowanie 30-98 °C
  • książka kucharska 100 programów po 5 kroków
  • regeneracja
  • autoklima-kontrola nasycenia pary
  • automatyczny start
  • manualne nawilżanie

NOWOCZESNE TECHNIKI GOTOWANIA

  • EASY COOKING - łatwe gotowanie
  • ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością
  • pieczenie nocne
  • pieczenie niskotemperaturowe
  • Delta T pieczenie, gotowanie
  • system Cook&Hold
  • funkcja Learn
  • taktowanie wentylatora
  • dwukierunkowe obroty wentylatora
  • Quick View - szybki podgląd programu

NOWOCZESNE FUNKCJE

  • VISION AGENT - wirtualny pomocnik
  • 4 - punktowa sonda termiczna
  • VISION TOUCH - dotykowy, kolorowy panel sterujący
  • timer półek - sygnalizacja zakończenia obróbki termicznej
  • klapka do usuwania nadmiaru pary

OSZCZĘDNOŚCI I ZARZĄDZANIE ENERGIĄ

  • rekuperator
  • specjalna izolacja komory gotowania
  • podwójna szyba drzwi
  • chemicznie wytrawiana komora gotowania
  • WSS – system kontrolujący i zapobiegający niepotrzebnemu zużyciu wody

BEZPIECZEŃSTWO

  • rekuperator
  • specjalna izolacja komory gotowania
  • podwójna szyba drzwi
  • chemicznie wytrawiana komora gotowania
  • WSS – system kontrolujący i zapobiegający niepotrzebnemu zużyciu wody
  • FAN STOP - szybkie zatrzymanie wentylatora po otwarciu drzwi
  • BEZPIECZEŃSTWO
  • FAN STOP
  • SDS - system serwisowo-diagnostyczny
  • łącze USB
  • łącze LAN – możliwość przyłączenia do sieci (komunikacja przez przeglądarkę internetową)
  • zaokrąglona, podwójna szyba drzwi – ochrona przed wysoką temperaturą

HIGIENA/HACCP

  • ACTIVE CLEANING - mycie automatyczne
  • wbudowany prysznic – łatwe czyszczenie komory pieca (nie używa zmiękczonej wody)
  • system HACCP
PARAMETRY TECHNICZNE
  • wytwarzanie pary: natrysk
  • wymiary: 93,3 x 86,3 x78,6 cm
  • zasilanie: 400V
  • moc: 10,2 kW
  • pojemność: 6 x GN1/1 + GN 1/1
  • waga: 110kg
  • model Retigo B611i

 

W CENIE PODSTAWA DO PIECA ORAZ  SZKOLENIE POSPRZEDAŻOWE

MONTAŻ NA TERENIE KRAKOWA I OKOLIC GRATIS


 

 

kliknij mapę aby powiększyć