Piec konwekcyjno-parowy Retigo
• TRADYCYJNE TECHNIKI GOTOWANIA
• gorące powietrze 30-300 °C
• funkcja kombi - gorące powietrze/para 30-300 °C
• funkcja gotowania - gotowanie w parze 30-130 °C
• automatyczny przegrzew
• automatyczne chłodzenie
• bio-gotowanie 30-98 °C
• książka kucharska 100 programów po 5 kroków
• regeneracja
• automatyczny start
• manualne nawilżanie
• NOWOCZESNE TECHNIKI GOTOWANIA
• ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością
• system bankietowy
• 1 prędkość wentylatora
• NOWOCZESNE FUNKCJE
• 2 - punktowa sonda termiczna
• VISION TOUCH - dotykowy, kolorowy panel sterujący
• OSZCZĘDNOŚCI I ZARZĄDZANIE ENERGIĄ
• rekuperator
• specjalna izolacja komory gotowania
• podwójna szyba drzwi
• chemicznie wytrawiana komora gotowania
• WSS – system kontrolujący i zapobiegający niepotrzebnemu zużyciu wody
• BEZPIECZEŃSTWO
• SDS - system serwisowo-diagnostyczny
• łącze USB
• łącze LAN – możliwość przyłączenia do sieci (komunikacja przez przeglądarkę internetową)
• zaokrąglona, podwójna szyba drzwi – ochrona przed wysoką temperaturą
• HIGIENA/HACCP
• wbudowany prysznic – łatwe czyszczenie komory pieca (nie używa zmiękczonej wody)
• system HACCP (opcja)
• OPCJE
• dwustopniowe otwieranie drzwi: 180,- zł
• odwrotne otwieranie drzwi (lewe): 1990,- zł
• klapka do usuwania nadmiaru pary: 1400,- zł
• dodatkowa sonda termiczna: 1400,- zł
• możliwość połączenia 611/611 (611/1011, 611/RG): 1700,- zł
• dodatkowy zestaw prowadnic na 6x 400/600: 500,- zł
ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ SZKOLENIA Z OBSŁUGI PIECA
Informacje
Waga |
110.00 kg |
Wymiary (cm) |
93,3 x 86,3 x 78,6 |
Szerokość (cm) |
93,3 |
Głębokość (cm) |
86,3 |
Wysokość (cm) |
78,6 |
Zasilanie el. (V/Hz) |
400 V / 3N / 50 Hz |
Moc (kW) |
10,2 |
Waga (kg) |
110 |
Pojemność (GN) |
6x GN 1/1 + 1x GN 1/1 |
PROMOCJA!!!
25 000,00zł
|