Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY RETIGO 20xGN 1/1 O2011ic

03-05-2015, 16:42
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 67 000 zł     
Użytkownik gastrosalon_pl
numer aukcji: 5236017528
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 10   
Koniec: 03-05-2015 14:44:21

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Waga (z opakowaniem): 65.00 [kg]
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

biuro...: 12 [zasłonięte] 26
kom....: 501 [zasłonięte] 226

godziny pracy salonu:
9:00-17:00 - poniedziałek - piątek
1. Produkty sprzedawane na naszych aukcjach są nowe, objęte gwarancją producenta, chyba że z opisu wynika inaczej.
2. Ceny na naszych aukcjach są cenami brutto. Do każdej transakcji wystawiamy paragon lub fakturę VAT.
3. W przypadku problemów z dostępnością towaru w magazynach naszych dostawców, zastrzegamy sobie prawo do wydłużenia terminu realizacji zamówienia. Każdorazowo Klient zostanie poinformowany o takiej sytuacji e-mailem lub telefonicznie.
4. Prosimy o sprawdzenie przesyłki w obecności kuriera, a w razie stwierdzenia uszkodzeń lub braków, należy spisać protokół szkody.

Szczegółowy regulamin na stronie "o mnie".
1. Koszt przesyłki jest liczony jeden raz, niezależnie od ilości kupionych przedmiotów.
2. Wszystkie towary wysyłamy za pośrednictwem firm kurierskich. Nie realizujemy wysyłek za pośrednictwem Poczty Polskiej.
3. Jeśli przesyłka nie dotrze do Państwa w ciągu 3 dni roboczych, prosimy o kontakt w celu wyjaśnienia sprawy.
MB TRADE s.c.
ul. Pasternik 100, 31-354 Kraków
46 1160 [zasłonięte] 2[zasłonięte]2020002 [zasłonięte] 266732

 

 

 

 

TRADYCYJNE TECHNIKI GOTOWANIA

  • gorące powietrze 30-300 °C
  • funkcja kombi - gorące powietrze/para 50-300 °C
  • funkcja gotowania - gotowanie w parze 99-130 °C
  • automatyczny przegrzew
  • automatyczne chłodzenie
  • bio-gotowanie 30-98 °C
  • książka kucharska 99 programów po 9 kroków
  • regeneracja
  • automatyczny start
  • manualne nawilżanie

NOWOCZESNE TECHNIKI GOTOWANIA

  • 1 prędkość wentylatora
  • ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością
  • system baniektowy*

 

NOWOCZESNE FUNKCJE

  • VISION TOUCH - dotykowy, kolorowy panel sterujący

 

OSZCZĘDNOŚCI I ZARZĄDZANIE ENERGIĄ

  • rekuperator
  • specjalna izolacja komory gotowania
  • podwójna szyba drzwi
  • chemicznie wytrawiana komora gotowania
  • WSS – system kontrolujący i zapobiegający niepotrzebnemu zużyciu wody

 

BEZPIECZEŃSTWO

  •  SDS - system serwisowo-diagnostyczny
    BCS – system automatycznej kontroli pracy i zawapnienia bojlera (piec bojlerowy)
    CCS – system automatycznej kontroli zawapnienia (piec bojlerowy)
  • łącze USB
    łącze LAN – możliwość przyłączenia do sieci (komunikacja przez przeglądarkę internetową)
  • zaokrąglona, podwójna szyba drzwi – ochrona przed wysoką temperaturą

  • HIGIENA/HACCPb
  • automatyczne mycie
  • system HACCP (opcja)
 
PARAMETRY TECHNICZNE
 
 
  • wytwarzanie pary: natrysk
  • wymiary: 948 x 871 x182 cm
  • zasilanie: 400V
  • moc: 35kW
  • pojemność: 20 x GN1/1
  • waga: 221 kg
  • model Retigo O2011iC
  •  W CENIE URZĄDZENIA SZKOLENIE

 

 

kliknij mapę aby powiększyć