TRADYCYJNE TECHNIKI GOTOWANIA
- gorące powietrze 30-300 °C
- funkcja kombi - gorące powietrze/para 50-300 °C
- funkcja gotowania - gotowanie w parze 99-130 °C
- automatyczny przegrzew
- automatyczne chłodzenie
- bio-gotowanie 30-98 °C
- książka kucharska 99 programów po 9 kroków
- regeneracja
- automatyczny start
- manualne nawilżanie
NOWOCZESNE TECHNIKI GOTOWANIA
- 1 prędkość wentylatora
- ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością
- system baniektowy*
NOWOCZESNE FUNKCJE
- VISION TOUCH - dotykowy, kolorowy panel sterujący
OSZCZĘDNOŚCI I ZARZĄDZANIE ENERGIĄ
- rekuperator
- specjalna izolacja komory gotowania
- podwójna szyba drzwi
- chemicznie wytrawiana komora gotowania
- WSS – system kontrolujący i zapobiegający niepotrzebnemu zużyciu wody
BEZPIECZEŃSTWO
- SDS - system serwisowo-diagnostyczny
BCS – system automatycznej kontroli pracy i zawapnienia bojlera (piec bojlerowy)
CCS – system automatycznej kontroli zawapnienia (piec bojlerowy)
- łącze USB
łącze LAN – możliwość przyłączenia do sieci (komunikacja przez przeglądarkę internetową)
- zaokrąglona, podwójna szyba drzwi – ochrona przed wysoką temperaturą
- HIGIENA/HACCPb
- automatyczne mycie
- system HACCP (opcja)
PARAMETRY TECHNICZNE
- wytwarzanie pary: natrysk
- wymiary: 948 x 871 x182 cm
- zasilanie: 400V
- moc: 35kW
- pojemność: 20 x GN1/1
- waga: 221 kg
- model Retigo O2011iC
- W CENIE URZĄDZENIA SZKOLENIE