TRADYCYJNE TECHNIKI GOTOWANIA
gorące powietrze 30-300 °C
funkcja kombi - gorące powietrze/para 50-300 °C
funkcja gotowania - gotowanie w parze 99-130 °C
automatyczny przedgrzew
automatyczne chłodzenie
bio-gotowanie 30-98 °C
książka kucharska 99 programów po 9 kroków
regeneracja
automatyczny start
manualne nawilżanie
NOWOCZESNE TECHNIKI GOTOWANIA
ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością
system bankietowy (wózek)
1 prędkość wentylatora
NOWOCZESNE FUNKCJE
1 - punktowa sonda termiczna
VISION TOUCH - dotykowy, kolorowy panel sterujący
OSZCZĘDNOŚCI I ZARZĄDZANIE ENERGIĄ
rekuperator
specjalna izolacja komory gotowania
podwójna szyba drzwi
chemicznie wytrawiana komora gotowania
WSS – system kontrolujący i zapobiegający niepotrzebnemu zużyciu wody
BEZPIECZEŃSTWO
SDS - system serwisowo-diagnostyczny
BCS – system automatycznej kontroli pracy i zawapnienia bojlera (piec bojlerowy)
CCS – system automatycznej kontroli zawapnienia (piec bojlerowy)
łącze USB
łącze LAN – możliwość przyłączenia do sieci (komunikacja przez przeglądarkę internetową)
zaokrąglona, podwójna szyba drzwi – ochrona przed wysoką temperaturą
HIGIENA/HACCP
wbudowany prysznic-łatwe czyszczenie komory pieca
AC- mycie automatyczne
PARAMETRY
pojemność: 12x GN 2/1
moc/napięcie: 35kw/400V
wymiary: 110,5x99,7x135,3 mm
waga: 197kg
wytwarzanie pary: bojler+ natrysk
KOD: O 1221 b AC
W CENIE PIECA SZKOLENIE Z ZAKRESU OBSŁUGI URZADZENIA
Zakupy na raty? Wypełnij wniosek:
Szukasz innych produktów? Zobacz aukcje na naszym koncie gastrosalon_pl
Zobacz nasze pozostałe aukcje:
|
Możliwość odbioru osobistego w naszym salonie: ul. Pasternik 100, 31-354 Kraków
kliknij aby powiększyć mapę dojazdu