WITAMY NA AUKCJACH !!!
U nas znajdziesz towar spełniający zawsze jedno zasadnicze kryterium
" IDEALNY STOSUNEK CENY DO JAKOŚCI"
ZAPRASZAM DO SPRAWDZENIA KOMENTARZY !!!
OFEROWANY PRODUKT TO:
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY KROMET PK-10 - 10 PÓŁEK GN 1/1 - STEROWANIE ELEKTRONICZNE - SONDA TERMICZNA POTRAWY !!!
KATALOG TUTAJ !!!
DANE TECHNICZNE:
- Moc całkowita: 15,6 kW
- Sterowanie elektroniczne !
- Sonda termiczna !
- Napięcie zasilania: NPE 400V 50 Hz
- Stopień ochrony: IP 22
- Regulacja temperatury w zakresie: 50 – 185oC
- Idealny do regeneracji !!!
- Wymiary: 750 x 803 x 980 mm
- Pojemność: 10 x 1/1GN
- Oświetlenie komory: tak
- Symbol Kromet 000.PK-10
OPIS :
Piece konwekcyjne z naparowaniem i sondą termiczną serii PK, oferowane przez KROMET, to wszechstronne urządzenia, umożliwiające prowadzenie procesu obróbki termicznej w bezpiecznych i higienicznych warunkach. Dzięki zastosowaniu innowacyjnych rozwiązań technicznych, gwarantują doskonałe rezultaty we wszystkich rodzajach obróbki termicznej, począwszy od pieczenia, poprzez smażenie, grillowanie, duszenie, do gotowania na parze i regeneracji potraw.Ponad 50-letnie doświadczenie firmy KROMET w projektowaniu profesjonalnych urządzeń do termicznej obróbki żywności to najlepsza gwarancja ich wysokiej jakości. Piece serii PK są przeznaczone jako podstawowe wyposażenie małych i średnich obiektów gastronomicznych oraz jako urządzenia uzupełniające w dużych kuchniach. Solidna, trwała i przemyślana konstrukcja zapewniająca długi okres użytkowania, higieniczne wnętrze oraz czytelny i przyjazny w obsłudze elektroniczny panel, pozwalający na intuicyjne i sprawne sterowanie parametrami pracy, sprawiają, iż przygotowanie dużej ilości potraw w krótkim czasie nie stanowi najmniejszego problemu nawet dla początkującego kucharza. Optymalny przepływ powietrza dzięki odpowiednio wyprofilowanym łopatkom wentylatora z autorewersem, gwarantujący równomierny rozkład temperatur w komorze, funkcja naparowania oraz sonda pomiarowa, precyzyjnie kontrolująca temperaturę wewnętrznych potraw, pozwalają na perfekcyjną obróbkę mięs, drobiu, ryb czy warzyw. Przy zachowaniu wszelkich walorów smakowych potraw, bez obawy o przenikanie zapachów na poszczególnych poziomach. Piece konwekcyjne marki KROMET to oszczędność czasu, produktów i energii oraz możliwość spełnienia najbardziej wyszukanych kulinarnych oczekiwań Państwa klientów.
Higiena przede wszystkim - Higieniczna komora- zaokrąglone krawędzie i narożniki oraz odpływ w dnie pieca ułatwia utrzymanie higieny wewnątrz pieca. Uchylna szyba wewnętrzna -zastosowany system otwierania szyby wewnętrznej umożliwia jej uchylenie bez dodatkowych narzędzi i ułatwia czyszczenie przestrzeni pomiędzy szybami. Wyjmowane prowadnice - łatwo demontowane do czyszczenia i ukształtowane w sposób gwarantujący prawidłowe osadzenie pojemnika; wzdłużny układ pojemników umożliwia zastosowanie GN 1/1 lub GN 1/3, GN 1/2, GN 2/3.
Bezpieczeństwo użytkowania - Podwójna szyba w drzwiach - zapewnia uzyskanie bezpiecznej temperatury na obudowie drzwi. Dwustopniowy system otwierania i zamykania drzwi - z funkcją zatrzaskiwania drzwi umożliwia rozszczelnienie drzwi i bezpieczne wydostanie się pary, a następnie ich otwarcie oraz bezproblemowe zamykanie. Sygnalizacja stanu "otwartych" drzwi - pomaga sterować pracą pieca oraz zabezpiecza przed przypadkowym działaniem. Zawór bezpieczeństwa - zabezpiecza przed wzrostem ciśnienia wewnątrz komory, zapewniając optymalne warunki pracy.
Optymalne warunki obróbki termicznej - Równomierny rozkład temperatur - uzyskany dzięki odpowiedniej cyrkulacji powietrza zapewnia ten sam efekt pieczenia na wszystkich poziomach. Wentylator z autorewersem - odpowiednio wyprofilowane łopatki wentylatora w połączeniu ze specjalnie ukształtowaną obudową zapewniają uzyskanie takiej samej temperatury w całej komorze pieca Sonda termiczna - zapewnia precyzyjny pomiar rzeczywistej temperatury wewnątrz potrawy, gwarantując jej właściwe przygotowanie, umożliwia sterowanie piecem na podstawie zadanej temperatury Naparowanie komory - tworzy optymalną atmosferę dla produktów, nadając potrawom właściwe walory smakowe.
Łatwość obsługi i serwisowania - Czytelny panel sterowania -umożliwia intuicyjną obsługę pieca i kontrolę zadanych parametrów. Możliwość wyboru pracy według parametru pracy lub z sondą termiczną. Łatwość serwisowania - zapewniona dzięki zastosowaniu uchylnej obudowy wentylatora i grzałki.
ZALETY TEGO MODELU:
Super Cena / Wydajność / Jakość !
Polska produkcja oznacza pełną dostępność części zamiennych nawet za kilkanaście lat !
Ogólnopolski serwis producenta !
Sterowanie Elektroniczne + Sonda termiczna !
tel. 018 -[zasłonięte]262 24 kom. 69 [zasłonięte] 2222 kom. 668 [zasłonięte] 810
[zasłonięte]@gmail.com
!!! PRODUKT NOWY – FAKTURA VAT – PEŁNA GWARANCJA PRODUCENTA –ATESTY !!!
DANE KONTAKTOWE:
INVEST HORECA
INVEST HORECA Jacek Gargula, ul. Bolesława Prusa 151a, 33-300 Nowy Sącz
tel. 018 [zasłonięte]262 24 kom. 69 [zasłonięte] 2222 kom. 668 [zasłonięte] 810
e-mail: [zasłonięte]@gmail.com