PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 3xGN1/1
KROMET P3W
- Moc całkowita: 3,6kW
- Napięcie zasilania: NPE 230V 50 Hz
- Stopień ochrony: IP 22
- Regulacja temperatury w zakresie: 50 – 250oC
- Wymiary: 850 x 700 x 550 mm
- Pojemność: 3 x 1/1GN
- Oświetlenie komory: tak
- Symbol Kromet 000.P-3W
Piec konwekcyjny z naparowaniem. Piece konwekcyjne z naparowaniem P-3W, P-3Wx i P-3p, to seria profesjonalnych urządzeń dla małych i średnich firm gastronomicznych i cateringowych. Doskonale sprawdzają się tam, gdzie wymagana jest różnorodność i szybkość, a przede wszystkim perfekcja przygotowania potraw. Przeznaczone są do pieczenia ciast oraz potraw mięsnych, drobiu i ryb. Dzięki zastosowaniu innowacyjnych rozwiązań technicznych, piece konwekcyjne z naparowaniem gwarantują doskonałe efekty obróbki termicznej produktów spożywczych. Równomierny rozkład temperatur w komorze umożliwia doskonałe pieczenie potraw na kilku poziomach, bez obawy o przenikanie zapachów. Funkcja naparowania, zapewniająca właściwy poziom wilgotności podczas obróbki, pozwala na optymalne wykorzystanie pieców tej serii i gwarantuje uzyskanie oczekiwanych walorów smakowych i jakości potraw. Czytelny i łatwy w obsłudze panel sterowniczy zapewnia pełen komfort pracy. Piec konwekcyjny P-3p przeznaczony jest przede wszystkim do pieczenia ciast i pieczywa, szczególnie produktów mrożonych i półfabrykatów. Piec może pracować samodzielnie lub jako moduł, którego podstawę stanowi służący do sezonowania ciasta, garownik. Piece P-3W i P3Wx stanowią serię kompatybilnych ze sobą modułów, których odpowiednie dobranie i zestawienie, pozwoli zaspokoić potrzeby zarówno mniejszych, jak i większych kuchni.
Higiena przede wszystkim. Higieniczna komora - zaokrąglone krawędzie i narożniki oraz odpływ w dnie pieca ułatwia utrzymanie higieny wewnątrz pieca.Wyjmowane prowadnice - łatwo demontowane do czyszczenia i ukształtowane w sposób gwarantujący prawidłowe osadzenie pojemnika; wzdłużny układ pojemników umożliwia zastosowanie GN 1/1 lub GN 1/3, GN 1/2, GN 2/3.
Bezpieczeństwo użytkowania. Podwójna szyba w drzwiach - zapewnia uzyskanie bezpiecznej temperatury na obudowie drzwi
Optymalne warunki obróbki termicznej. Równomierny rozkład temperatur -uzyskany dzięki odpowiedniej cyrkulacji powietrza zapewnia ten sam efekt pieczenia na wszystkich poziomach/ Wentylator z autorewersem -odpowiednio wyprofilowane łopatki wentylatora w połączeniu ze specjalnie ukształtowaną obudową zapewniają uzyskanie takiej samej temperatury w całej komorze pieca. Naparowanie komory - tworzy optymalną atmosferę dla produktów, nadając potrawom właściwe walory smakowe
Łatwość obsługi i serwisowania. Czytelny panel sterowania -umożliwia intuicyjną obsługę pieca i kontrolę zadanych parametrów. Możliwość wyboru pracy według parametru pracy lub z sondą termiczną.
ZALETY TEGO MODELU:
Super Cena / Wydajność / Jakość !
Polska produkcja oznacza pełną dostępność części zamiennych nawet za kilkanaście lat !
Ogólnopolski serwis producenta !
!!! PRODUKT NOWY, FAKTURA VAT, ATESTY HACCP, SANEPID, PZH !!!
tel. 018 -[zasłonięte]262 24 kom. 69 [zasłonięte] 2222 kom. 668 [zasłonięte] 810 [zasłonięte]@gmail.com
. INVEST HORECA
Invest Horeca Jacek Gargula, 33-300 Nowy Sącz, ul. Bolesława Prusa 151a, tel. 018 -[zasłonięte]262 24 kom: 69 [zasłonięte] 2222 kom: 668 [zasłonięte] 810
Alior Bank 07 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 250002 GPS: 49.573 - 20.737 e - mail : [zasłonięte]@investhoreca.pl
Kupując i licytując akceptujesz regulamin umieszczony na stronie "o mnie".
W przypadku problemów z dostępnością towaru w naszym magazynie lub magazynach naszych dostawców - ze względu dużego zainteresowania, zastrzegamy sobie prawo do wydłużenia terminu realizacji zamówienia. Każdorazowo Klient zostanie poinformowany o takiej sytuacji telefonicznie lub mailowo.
Wszelkie prawa zastrzeżone - kopiowanie opisów autorskich, treści, zdjęć, logo czy grafik zabronione . Własność intelektualna chroniona prawem autorskim.