WITAMY NA AUKCJACH !!!
![](http://ih.strefa.pl/Logoih.jpg)
U nas znajdziesz towar spełniający zawsze jedno zasadnicze kryterium
" IDEALNY STOSUNEK CENY DO JAKOŚCI"
ZAPRASZAM DO SPRAWDZENIA KOMENTARZY !!!
OFEROWANY PRODUKT TO:
PROFESJONALNY PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY HENDI 12 PÓŁEK GN 1/1 - AUTOMATYCZNY - PROGRAMOWALNE MENU - SONDA!!!
PODSTAWA O WARTOŚCI 1499zł GRATIS !!!
![](http://ih.strefa.pl/Hendi.jpg)
225585
DANE TECHNICZNE:
Pojemność komory 12 x GN 1/1
Odległość między prowadnicami 70 mm
Wymiary zewnętrzne 965x850x1250 mm
Ilość wentylatorów z rewersem 3
Timer 0 do 120 min.
Termostat +50°C do +270°C
Moc/napięcie 16 kW/400 V
Waga 155 kg
Kod 225 585
– Idealne do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
– Z bezpośrednim wytwarzaniem pary
– Obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
– Procentowe ustawianie stopnia zaparowania w zakresie 20-100%
– Możliwość programowania (99 programów - po 4 kroki każdy)
– sonda w zestawie
– Komora z oświetleniem
– Lampki kontrole poszczególnych funkcji oraz cyfrowe wyświetlacze czasu, temperatury, programu gotowania
– Wentylator o zmiennym kierunku obrotów
– Demontowalne prowadnice
– Dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb, warzyw
– Podłączenie wody: 3/4”
BON LOJALNOŚCIOWY ZA TEN ZAKUP: 17526 PUNKTÓW !!!
![](http://ih.strefa.pl/credit.jpg)
ZALETY TEGO MODELU:
Super Cena / Jakość !
Własna oraz ogólnopolska sieć serwisowa producenta (gwarancyjna i pogwarancyjna) !
Bardzo wytrzymała konstrukcja !
tel. 018 -[zasłonięte]262 24
kom. 69 [zasłonięte] 2222
kom. 668 [zasłonięte] 810
[zasłonięte]@gmail.com
!!! PRODUKT NOWY – FAKTURA VAT – PEŁNA GWARANCJA PRODUCENTA –ATESTY !!!
![Platforma ratalna - Prosty i szybki leasing przez internet - mimimum formalnoci](http://www.platformaratalna.pl/images/leasing.png)
DANE KONTAKTOWE:
INVEST HORECA
INVEST HORECA Jacek Gargula, ul. Bolesława Prusa 151a, 33-300 Nowy Sącz
tel. 018 [zasłonięte]262 24 kom. 69 [zasłonięte] 2222 kom. 668 [zasłonięte] 810
e-mail: [zasłonięte]@gmail.com