Elektryczny piec konwekcyjno-parowy KPM-1011 (sterowanie manualne) o pojemności 10xGN1/1 (i/lub 10x blacha 60x40 cm) z wytwarzaniem pary w komorze gotującej to wielofunkcyjne urządzenie kuchenne nieocenione w procesie przygotowywania potraw i zdecydowanie ułatwiające zachowanie wszelkich obowiązujących norm higienicznych. Można w nim gotować, piec, smażyć oraz „dusić". W przeciwieństwie do tradycyjnego sposobu gotowania, przygotowywane w piecu konwekcyjno-parowym potrawy zachowują swoje wartości odżywcze, składniki mineralne i witaminy zawarte w surowcach.
Specjalna konstrukcja prowadnic umożliwia korzystanie zarówno z pojemników gastronomicznych GN1/1 oraz blach piekarniczych (600x400 mm) dzięki czemu piec KPM-1011 pozwala na wszechstronne wykorzystanie urządzenia w każdym lokalu gastronomicznym.
Dane techniczne:
- wymiary (szer. x głęb. x wys.): 87x73x98 cm
- wykonanie ze stali nierdzewnej
- pojemność: 10xGN1/1 (i/lub 10x blacha 600x400 mm)
- odstęp między prowadnicami: 73 mm
- regulacja temperatury: 50÷280°C
- tryby pracy:
- gotowanie w parze
- pieczenie
- funkcja kombi
- oświetlenie wewnętrzne
- sterowanie elektro-mechaniczne
- manualne ustawianie parametrów
- nawilżanie komory
- drzwi z podwójną szybą z przestrzenią izolacyjną
- przepływ powietrza chłodzący zewnętrzną szybę drzwi
- dwie prędkości wentylatora
- elektrozawór
- timer
- moc: 12,6 kW
- zasilanie: 400 V
Wyposażenie dodatkowe:
- podstawa ze stali nierdzewnej z prowadnicami
Uwaga: Cena nie obejmuje pojemników i rusztów GN. Prosimy wybrać ewentualne wyposażenie dodatkowe.
Do każdego zamówienia dołączamy
fakturę VAT lub paragon
GWARANCJA 12 MIESIĘCY
|