Elektryczny piec konwekcyjno-parowy o pojemności 6xGN1/1 RATIONAL SCC 61E to wielofunkcyjne urządzenie kuchenne nieocenione w procesie przygotowywania potraw i zdecydowanie ułatwiające zachowanie wszelkich obowiązujących norm higienicznych.
Dane techniczne:
- wykonanie ze stali nierdzewnej (wg DIN 1.4301)
- pojemność: 6xGN1/1 lub 12xGN1/2
- wydajność (dzienna liczba posiłków): 30÷80
- wzdłużny układ prowadnic: GN1/1, GN1/2, GN2/3, GN1/3, GN2/8
- podłączenie wody/odpływ: ¾" / 50 mm
SelfCooking Control® z 7 trybami pracy:
- Mięso
- Drób
- Ryby
- Dodatki
- Potrawy z ziemniaków
- Potrawy z jajek
- Wypieki
- Finishing®
Tryb konwekcyjno-parowy z 3 rodzajami pracy
- para 30-130°C
- gorące powietrze 30-300°C
- kombinacja pary i gorącego powietrza 30-300°C
- Automatyczny system czyszcząco-pielęgnujący CareControl
- HiDensityControl® - opatentowana technologia rozprowadzania energii w komorze gotującej
- Efficient Level Control® możliwość przyrządzania załadunków mieszanych z nadzorem pojedynczych półek
i dostosowaniem dla każdej półki czasu funkcji Finishing w zależności od jej obłożenia
- Clima Plus Control® - pomiar z dokładnością do 1% wilgotności, nastawy wilgotności
i sterowania wilgotnością
- Wymiary: 847x771x782 mm
- Zasilanie 400 V
- Moc 11 kW
- Waga 110 kg
- Pojemność: 6xGN 1/1 / 12xGN 1/2
PRODUKT ZA ZAMÓWIENIE, ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ PRZED ZAKUPEM