Piec SMART Line+ nadaje się idealnie do obróbki termicznej mięsa, ryb, dodatków, potraw z ziemniaków, wypieków oraz regeneracji głęboko mrożonych produktów.
Poprzez zastosowanie bezpośredniego nawilżania parą wodną z możliwością regulacji stopnia naparowania od 0 do 100% sprawdza sie świetnie w obróbce termicznej róznego typu mięs.
Dzięki zastosowaniu innowacyjnej technologii budowy komory pieca, uzyskujemy lepsze efekty w jakości oraz szybkości przygotowanych produktów. Specjalna konstrukcja komory gotowania, wentylatorów oraz ich obudowy wpływa na jednorodny obieg przepływu powietrza, unikalny dla tego rodzaju urządzenia.
Komora pieca TECNOVesta jest wykonana w całości ze stali nierdzewnej AISI 304 (10/10) z zaokrąglonymi rogami ułatwiającymi utrzymanie urzadzenia w czystości.
- drzwi komory wykonane z podwójnej szyby o niskiej przepuszczalności termicznej - gwarancja producenta: 1 rok - urządzenie wyprodukowane w całości z włoskich komponentów w oparciu o współczesne wzorce oraz normy HACCP
- pojemność: 4x GN 1/1 - dystans pomiędzy tacami: 80 mm - wymiary pieca: 920x680x540 mm - panel kontrolny: cyfrowy - zakres temperatury: 50-270 st. C - programator: 50 programów - nawilżanie parą: bezpośrednie z regulacją od 0-100% - wentylator: 1 z autorewersem - moc: 4,6 kW - zasilanie: 400 V
- kod: 0L0411E
- urządzenie dostępne do 14 dni od zamówienia
Możliwość odbioru osobistego w naszym sklepie w Krakowie
|