Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PIEC KONWEKCYJNO PAROWY 10xGN KROMET PK-10 OD RĘKI

18-07-2015, 10:44
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 17 189 zł     
Użytkownik justynian1
numer aukcji: 5462944632
Miejscowość Nowy Sącz
Wyświetleń: 18   

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

ZADZWOŃ, NAPISZ DO NAS, A NA PEWNO DORADZIMY I WYBIERZEMY URZĄDZENIA O NAJLEPSZYM STOSUNKU CENY DO JAKOŚCI!


  • AKCESORIA - GARNEK, NÓŻ, PATELNIA

  • BEMAR

  • BLENDER

  • CATERING/BUFET

  • EKSPRES DO KAWY/ MŁYNEK

  • FRYTOWNICA

  • GOFROWNICA

  • GRILL KONTAKTOWY/OPIEKACZ

  • KEBAB GYROS

  • KOCIOŁEK ELEKTRYCZNY

  • KOSTKARKA DO LODU

  • KOCIOŁ WARZELNY

  • KRAJALNICA DO WĘDLIN I SERA

  • KUCHENKA INDUKCYJNA

  • KUCHNIA GAZOWA I ELEKTRYCZNA

  • KUCHNIA MIKROFALOWA

  • LAMPA OWADOBÓJCZA UV

  • MASZYNA DO LODÓW I BITEJ ŚMIETANY

  • MASZYNA DO MAKARONU

  • MEBLE ZE STALI NIERDZEWNEJ

  • MIKSER SPIRALNY, PLANETARNY, RĘCZNY/ MIESIARKA

  • MŁYNEK KOLOIDALNY/ SEPARATOR TŁUSZCZU/ BATERIA

  • NADSTAWA CHŁODNICZA

  • NALEŚNIKARKA

  • OBIERACZKA DO ZIEMNIAKÓW I WARZYW

  • PAKOWARKA PRÓŻNIOWA

  • PATELNIA ELEKTRYCZNA I GAZOWA

  • PIEC DO PIZZY

  • PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY

  • PIEC PIEKARNICZO-CUKIERNICZY

  • PŁYN, SÓL DO UZDATNIACZA I INNA CHEMIA

  • PŁYTA GRILLOWA

  • PODGRZEWACZ

  • POJEMNIK TERMOIZOLACYJNY/ WÓZEK TRANSPORTOWY

  • ROBOT WIELOFUNKCYJNY

  • SALAMANDER

  • SCHŁADZARKA/ ZAMRAŻARKA SZOKOWA

  • SOUS VIDE!

  • STERYLIZATOR/ NAŚWIETLACZ UV

  • STÓŁ CHŁODNICZY I MROŹNICZY

  • SZAFA CHŁODNICZA I MROŹNICZA/ WITRYNA

  • SZATKOWNICA/ KUTER

  • TABORET GAZOWY I ELEKTRYCZNY

  • TOSTER

  • URZĄDZENIE DO GOTOWANIA MAKARONU/PIEROGÓW/RYŻU

  • WAGA

  • WAŁKOWNICA ELEKTRYCZNA DO CIASTA

  • WARNIK DO WODY I NAPOJÓW

  • WILK/ MASZYNKA DO MIĘSA/NADZIEWARKA

  • WITRYNA GRZEWCZA, LADA

  • WYCISKARKA DO CYTRUSÓW, SOKOWIRÓWKA

  • ZAPARZACZ DO KAWY/ PERKOLATOR

  • ZMIĘKCZACZ, UZDATNIACZ DO WODY, FILTR

  • ZMYWARKA PODBLATOWA, KAPTUROWA, TUNELOWA

  • HONORUJEMY:
    WPŁATĘ NA KONTO
    PRZEDPŁATĘ / FAKTURA PROFORMA
    PŁATNOŚĆ ZA POBRANIEM*
    RATY PAY U
    RATY GETIN
    LEASING
    W RAZIE PYTAŃ, PROSIMY O KONTAKT
    KURIER WPŁATA Z GÓRY - 0 ZŁ
    KURIER ZA POBRANIEM - 0 ZŁ
    ODBIÓR OSOBISTY - PO WCZEŚNIEJSZYM UZGODNIENIU
    OFERUJEMY PRAKTYCZNIE KAŻDY RODZAJ WYSYŁKI W ZALEŻNOŚCI OD ASORTYMENTU ALE JEŚLI ŻYCZYCIE SOBIE PAŃSTWO JAKIEJŚ SZCZEGÓLNEJ FORMY LUB ZMIANY TEJ WSKAZANEJ W OFERCIE - PROSIMY KAŻDORAZOWO O KONTAKT W CELU USTALENIA SZCZEGÓŁÓW.
    DOKONUJĄC ZAKUPU NA NASZYCH AUKCJACH AKCEPTUJESZ BEZ ZASTRZEŻEŃ REGULAMIN DOSTĘPNY NA STRONIE "O MNIE" ZGODNY Z ZASADAMI ALLEGRO ORAZ KODEKSEM CYWILNYM, I DOTYCZĄCY GŁÓWNIE SPOSOBU PŁATNOŚCI, DOSTAWY, REKLAMACJI, ZWROTÓW I RACHUNKÓW ZAKUPU.




    PIEC KONWEKCYJNO PAROWY 10 PÓŁKOWY - KROMET PK-10 / 15,6 kW


    SPECYFIKACJA TECHNICZNA
    Numer katalogowy

    000.PK-10 Kromet

    Nazwa
    Piec konwekcyjno parowy Kromet
    Moc całkowita
    15,6 kW
    Napięcie zasilania
    3 NPE 230/400V 50Hz

    Regulacja temp.

    w zakresie

    50 – 250 °C
    Oświetlenie komory
    tak
    Wymiary
    750x742x980[mm]

    OPIS

    Moc całkowita : 15,6 kW

    Stopień ochrony : IP 23

    Zasilanie : 3 NPE 230/400V 50Hz

    Wymiary : 750x742x980 [mm]

    Płynna regulacja temperatury : od 50 – 250 st.C Oświetlenie komory : tak

    Pojemność : 10xGN 1/1

    W opcji podstawa pod piec z prowadnicami na pojemniki GN



    Praca pieca konwekcyjno-parowego jest prosta: wentylatory przetłaczają rozgrzane powietrze przez komorę do filtrów, które oczyszczają je z drobinek tłuszczu - cały proces jest stale powtarzany. Gwarantuje to nieprzenikanie się zapachów, ponieważ to właśnie tłuszcze są ich głównymi nośnikami. Taka cyrkulacja powietrza sprawia również, że temperatura w komorze rozkłada się równomiernie.


    Kolejnym atutem pieców konwekcyjno-parowych jest naparowywanie komory. Wytworzenie wewnątrz pieca pary wodnej nie tylko zapobiega utracie wilgotności potrawy i jej wysuszeniu, ale również przyspiesza obróbkę termiczną. Istotnym elementem tych pieców jest sonda termiczna, która kontroluje temperaturę wewnątrz potrawy. Dzięki sondzie mamy pewność, że serwowana potrawa nie będzie w środku ani surowa, ani przepieczona.

    Piece konwekcyjno-parowe, sterowane elektronicznie z sondą temperatury, serii PK oferowane przez KROMET, to wszechstronne urządzenia, umożliwiające prowadzenie procesu obróbki termicznej w bezpiecznych i higienicznych warunkach. Dzięki zastosowaniu innowacyjnych rozwiązań technicznych, gwarantują doskonałe rezultaty we wszystkich rodzajach obróbki termicznej, począwszy od pieczenia, poprzez smażenie, grillowanie, duszenie, do gotowania na parze i regeneracji potraw.Ponad 50-letnie doświadczenie firmy KROMET w projektowaniu profesjonalnych urządzeń do termicznej obróbki żywności to najlepsza gwarancja ich wysokiej jakości.

    Piece serii PK są przeznaczone jako podstawowe wyposażenie małych i średnich obiektów gastronomicznych oraz jako urządzenia uzupełniające w dużych kuchniach. Solidna, trwała i przemyślana konstrukcja zapewniająca długi okres użytkowania, higieniczne wnętrze oraz czytelny i przyjazny w obsłudze elektroniczny panel, pozwalający na intuicyjne i sprawne sterowanie parametrami pracy, sprawiają, iż przygotowanie dużej ilości potraw w krótkim czasie nie stanowi najmniejszego problemu nawet dla początkującego kucharza. Optymalny przepływ powietrza dzięki odpowiednio wyprofilowanym łopatkom wentylatora z autorewersem, gwarantujący równomierny rozkład temperatur w komorze, funkcja naparowania oraz sonda pomiarowa, precyzyjnie kontrolująca temperaturę wewnętrznych potraw, pozwalają na perfekcyjną obróbkę mięs, drobiu, ryb czy warzyw. Przy zachowaniu wszelkich walorów smakowych potraw, bez obawy o przenikanie zapachów na poszczególnych poziomach. Piece konwekcyjne marki KROMET to oszczędność czasu, produktów i energii oraz możliwość spełnienia najbardziej wyszukanych kulinarnych oczekiwań Państwa klientów.


    TEL: 69 [zasłonięte] 2222


    E-MAIL: [zasłonięte]@investhoreca.pl