Pojemność komory 7xGN 1/1
Odległość między prowadnicami 68 mm
Wymiary zewnętrzne 935x930x(H)825 mm
Ilość wentylatorów z rewersem 2
Timer 0 do 120 min. Termostat +50°+270°C
Moc/napięcie 8,4 kW/400 V
Waga 98kg
– Idealne do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
– Z bezpośrednim wytwarzaniem pary
– Obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
– Procentowe ustawianie stopnia zaparowania w zakresie 20-100%
– Możliwość programowania (99 programów - po 4 kroki każdy)
– sonda w zestawie – Komora z oświetleniem
– Lampki kontrole poszczególnych funkcji oraz cyfrowe wyświetlacze czasu, temperatury, programu gotowania
– Wentylator o zmiennym kierunku obrotów
– Demontowalne prowadnice
– Podłączenie wody: 3/4”
ZALETY TEGO MODELU:
Super Cena / Jakość !
Własna oraz ogólnopolska sieć serwisowa producenta (gwarancyjna i pogwarancyjna) !
Bardzo wytrzymała konstrukcja!
!!! PRODUKT NOWY, FAKTURA VAT, ATESTY HACCP, SANEPID, PZH !!!
tel. 018 -[zasłonięte]262 24 kom. 69 [zasłonięte] 2222 kom. 668 [zasłonięte] 810 [zasłonięte]@gmail.com
. INVEST HORECA
Invest Horeca Jacek Gargula, 33-300 Nowy Sącz, ul. Bolesława Prusa 151a, tel. 018 -[zasłonięte]262 24 kom: 69 [zasłonięte] 2222 kom: 668 [zasłonięte] 810
Alior Bank 07 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 250002 GPS: 49.573 - 20.737 e - mail : [zasłonięte]@investhoreca.pl
Kupując i licytując akceptujesz regulamin umieszczony na stronie "o mnie".
W przypadku problemów z dostępnością towaru w naszym magazynie lub magazynach naszych dostawców - ze względu dużego zainteresowania, zastrzegamy sobie prawo do wydłużenia terminu realizacji zamówienia. Każdorazowo Klient zostanie poinformowany o takiej sytuacji telefonicznie lub mailowo.
Wszelkie prawa zastrzeżone - kopiowanie opisów autorskich, treści, zdjęć, logo czy grafik zabronione . Własność intelektualna chroniona prawem autorskim.