|
|
Informacje udzielane są telefonicznie i mailowo:
881-[zasłonięte]-369 [zasłonięte]@ngastro.pl
|
|
![](http://www.krzysss13.vot.pl/01-2014/marvelzomo/images/layout_04.jpg) |
|
![](http://www.krzysss13.vot.pl/01-2014/marvelzomo/images/pko.jpg)
Nr konta:
38 1020 [zasłonięte] 2[zasłonięte]8920002 [zasłonięte] 022888 |
|
![](http://www.krzysss13.vot.pl/01-2014/marvelzomo/images/layout_07.jpg) |
|
Termin dostawy od 2 do 7 dni roboczych. W razie braku na magazynie, sprzedający zastrzega sobie prawo do wydłużenia czasu oczekiwania do 30 dni.
![](http://www.krzysss13.vot.pl/01-2014/marvelzomo/images/l1.jpg)
![](http://www.krzysss13.vot.pl/01-2014/marvelzomo/images/l2.jpg)
![](http://www.krzysss13.vot.pl/01-2014/marvelzomo/images/l3.jpg)
![](http://www.krzysss13.vot.pl/01-2014/marvelzomo/images/l4.png)
![](http://www.krzysss13.vot.pl/01-2014/marvelzomo/images/l5.jpg)
|
|
![](http://www.krzysss13.vot.pl/01-2014/marvelzomo/images/layout_09.jpg) |
|
Towar jest objęty 12 miesięczną gwarancją na terenie całego kraju.
Sprawdzenie przesyłki przy odbiorze jest istotnym elementem oceny zasadności ewentualnych roszczeń Klienta z tytułu uszkodzeń mechanicznych w trakcie transportu. |
|
![](http://www.krzysss13.vot.pl/01-2014/marvelzomo/images/layout_11.jpg) |
|
Wszystkie towary oferowane na naszych aukcjach są oryginalne, NOWE,pochodzą od polskich dystrybutorów danej marki oraz są fabrycznie spakowane przez producenta.
Przed zakupem zapoznaj się z regulaminem dostępnym w zakładce "O FIRMIE"
|
|
|
|
PIEC DO PIZZY PROFI LINE 4 WŁOSKI
2-POZIOMOWY
226759
![](http://www.krzysss13.vot.pl/01-2014/marvelzomo/images/P1.jpg)
-- wykonany ze stali nierdzewnej - ilość komór: 2, oświetlone - posiada płytę szamotową - 3+3 grzałki w każdej komorze pieca (górna i dolna) - regulacja grzałek za pomocą 4 niezależnych termostatów - wymiary wewnętrzne komory:720x720x 140(h)mm - temperatura od 50oC do 500oC
- moc: 12kW/400V
- wymiar: 1010x850x750(h)mm
![](http://img.hendi.pl/Tools.aspx/BigImage/11612)
PRZED ZAKUPEM ZAPRASZAMY NA STRONĘ"O FIRMIE" W CELU ZAPOZNANIA SIĘ Z REGULAMINEM |
|