Kontakt
tel. 507-[zasłonięte]-004
e-mail : postmaster@gastropiec.pl
www.gastropiec.pl
EKONOMIA smak, aromat
Przedmiotem aukcji jest
PROFESJONALNY PIEC DO PIZZY OPALANY DREWNEM DO ZABUDOWY(włoska technologia)
MUSISZ MIEĆ TEN PIEC, ON BĘDZIE SERCEM TWOJEJ RESTAURACJI.
-JAKO JEDYNI W POLSCE WYKONUJEMY PIECE TRADYCYJNĄ WŁOSKĄ TECHNOLOGIĄ
NASZE PIECE WYKONANE SĄ W 100% Z SZAMOTU
I DLATEGO BARDZO DŁUGO UTRZYMUJĄ TEMPERATURĘ
PRZEKŁADA SIĘ TO NA NISKIE ZUŻYCIE DREWNA I SZYBKIE WYPIEKANIE PIZZY...
Waga pieca to ok.2.300kg .
Przy ciągłej eksploatacji zużyjesz 2-3 metry drewna miesięcznie, co będzie Cię kosztować jedynie ok. 300-400 zł.
Czas pieczenia to ok. 3 min., czyli dwukrotnie krócej, niż w piecu elektrycznym. Pizza upieczona w piecu z cegieł jest nie tylko wspaniała w smaku,ale także rumiana i delikatnie chrupiąca.
W takim piecu można również piec wyśmienite i soczyste mięsa,ryby a także wszelkiego rodzaju chlebki i wiele innych potraw, które zaskoczą Twoich klientów niepowtarzalnym smakiem i aromatem ...
Zapraszamy do nawiązania współpracy z nasza Firmą
ORGANIZUJEMY PROFESJONALNE SZKOLENIA DOTYCZĄCE WYROBU I PRODUKCJI PIZZY W OPARCIU O WIELOLETNIE DOŚWIADCZENIE W TEJ DZIEDZINIE. Celem szkolenia jest podniesienie poziomu i doskonalenie sztuki pieczenia pizzy,oraz przygotowanie pizzerów do pracy w swoim fachu.