Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Piec do pizzy opalany drewnem do chleba pizza

21-01-2012, 12:07
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Aktualna cena: 2 499 zł     
Użytkownik wylon
numer aukcji: 2037547856
Miejscowość Katowice
Wyświetleń: 195   
Koniec: 18-01-2012 19:35:23

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Uszkodzony: Nie
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Piec do pizzy opalany drewnem

 

Chcesz mieć niepowtarzalną atmosferę i coś, czego inni nie mają?. Chcesz jeść tak wspaniałą pizze jak we Włoszech lub tak jak jedli twoi pradziadowie?. Odpowiedzią jest piec do pizzy (chleba) opalany drewnem!. Przeczytaj a na pewno nie pożałujesz!!!.

 

PIEC DO PIZZY – PIEC DO CHLEBA opalany drewnem 

Upieczesz w nim nie tylko aromatyczną profesjonalną pizze czy zdrowy chleb, ale wszelkiego rodzaju mięsiwa, pieczenie, bułki, a nawet ciasta i wiele innych wspaniałych zdrowych dań.

 

Budując piec do pizzy opalany drewnem w swoim lokalu stwarzasz niepowtarzalną atmosferę domowego ogniska jak zarazem niespotykany klimat. Zbudujemy dla ciebie taki piec i zapoczątkujemy zmiany na lepsze, a zobaczysz jak wspaniałe mogą być wieczory spędzone przy wypieku pizzy, chleba i innych potraw przy piecu opalanym drewnem.

Nie daj się wyprzedzić konkurencji!!!

Masz już dużo do zaoferowania w swojej ofercie? Możesz mieć coś, co inni nie mają.

Czy wież ile restauracji w Polsce ma taki piec? Naprawdę bardzo mało, ale z roku na rok jest ich więcej!. Więc nie zwlekaj miej wspaniałą pizze w swoim mieście.

Można powiedzieć, po co piec na drewno skoro są piece elektryczne, ale to wychodzi strasznie drogo i bez żadnych rewelacji smakowych.

Piec do pizzy opalany drzewem przy ciągłej eksploatacji spala do 4 kubików drewna(maksymalne spalanie, o jakim nam wiadomo) i koszt jest bagatela dużo niższy niż przy piecu, który ma kilka/kilkanaście kilowatów!. Po za tym pizze w piecu elektrycznym wypieka się do 12min a w piecu opalanym drewnem do 4min., Więc stawiając piec opalany drewnem na 4 pizze mamy tak naprawdę piec nawet na 12 pizz, porównując go z piecem elektrycznym. Koszt budowy takiego pieca w pizzeriach zwraca się nawet w kilka miesięcy ( a mowa tu tylko o kosztach stałych, jakim jest prąd) a potem już tyko się oszczędza. Korzyści, jakie z tego tytułu płyną są ogromne. W zamian mają państwo rewelacyjną oryginalną włoska pizze o wspaniałym aromacie i niepowtarzalnym smaku.

Nie słyszałem żeby jakaś pizzeria(czy też restauracja) odniosła straty po wybudowaniu pieca do pizzy opalanego drewnem. Wręcz przeciwnie te, które zdecydowały się zmienić piec elektryczny na piec do pizzy opalany drewnem odniosła nawet kilkakrotnie większe grono odwiedzających. Czasem jest tak, że pizzerie posiadające piece na drewno mają taki duży zbyt, że musza podnosić cenę żeby zmniejszyć popyt na runku. Przykładem jest jedna z pizzerii na Śląsku gdzie pizza jest jedną droższych w mieście a na pizze w piątek czy sobotę czeka się nawet 2 godziny.

To się na pewno opłaca...

 

Oferta dotyczy profesjonalnego pieca do pizzy o śr.100cm powierzchni roboczej(kształt koła) w ofercie mamy mniejsze piece zaczynające się od 2500PLN!.

Szkolimy pracowników, pomagamy przy organizacji i otwarciu lokalu: układanie kart menu, organizacja pracy i wiele więcej.

Oczywiście mamy też przepis na super ciasto na pizze. Wykorzystujemy oryginalne przepisy włoskie.

Stawiamy na jakość nie na ilość.

Cena dotyczy samego pieca bez ocieplenia i obudowy zewnętrznej cena zaczyna się od w/w kwoty. 

Masz wątpliwości lub pytania?. Napisz lub zadzwoń

 



Kontakt

[zasłonięte]@o2.pl

Lub

502-[zasłonięte]-242