WITAM.
Do sprzedania EKSKLUZYWNY profesjonalny piec typu pompejańskiego,do BOGATEJ pizzerii, opalany drewnem. Piec nowy, zbudowany przez fachowców z 18 letnią praktyką zdobytą we włoskiej firmie. W tym piecu wprawny pizzaiolo może piec jednocześnie 5-6 sztuk. Czas pieczenia około 2-3 minuty. Jakość i smak pizzy z tego pieca jest nieporównywalny z pizzą z pieca elektrycznego. Do pieca dołączamy szkolenie z zakresu obsługi(rozpalanie,regulacja i utrzymywanie temperatury, czyszczenie itp) oraz gotową technologię przygotowania ciasta i wypieku pizzy w jakości gwarantującej pewny sukces na rynku i wyprzedzenie konkurencji.
Jeżeli chcesz otworzyć pizzerię lub wprowadzić zmiany w już istniejącej, ten piec i nasza pomoc będzie gwarancją sukcesu.
Piec wykonany jest z materiałów najwyższej jakości, wysokogatunkowa cegła i zaprawa ogniotrwała, izolacja mineralna, mozaika z polerowanego gresu, mosiądz, marmur, drewno akacjowe, węglowa stal.Nic nie wiemy na temat wypieku pizzy "osiedlowej" z użyciem substytutów sera i innych składników, którą mozna otrzymać w każdym mieście. Produkt który proponujemy jest najwyższej jakości i tylko taki może skutecznie istnieć na rynku.
O pizzy wiemy bardzo dużo , mówimy po włosku. Pizza to nie tylko placek z dodatkami, to ponad tysiąc lat tradycji, kultury i doświadczenia. Podzielimy się naszą wiedzą i zagwarantujemy sukces.
Wymiary:
Średnica zewnętrzna 1540 mm
Wysokość całkowita 1850 mm
Średnica wewnętrzna 1100 mm
Szerokość wlotu 520 mm
Wysokość wlotu 260 mm
Wysokość robocza blatu 1100 mm
Średnica wylotu spalin 180 mm
Waga z podstawą ok.1500 kg
Więcej zdjęć: http://youtu.be/z4s7XHqfU0M
Szczegóły i informacje: tel. 721 [zasłonięte] 248
ZAPRASZAMY!