Kontakt |
VEGA EKSPERT GASTRONOMICZNY
76-200 Słupsk ul. Kilińskiego 31 Polska
Tel. +48 59 840 23 22 Fax +48 59 [zasłonięte] 22 Kom. +48 [zasłonięte] 017 999 Kom. +48 [zasłonięte] 150 883 Kom. +48 [zasłonięte] 068 934 [zasłonięte]@vegagastro.pl
www.vegagastro.pl
|
Wysyłka towaru: |
Prosimy o wiadomość z podaną informacją czy dokonywać będziecie Państwo WPŁATY Z GÓRY za zakupiony przedmiot lub oczekiwać WYSYŁKI ZA POBRANIEM. Ułatwi nam to przygotowanie i skrócenie czasu wysyłki. Przelew: wysyłka następuje w momencie wpłynięcia kwoty na nasze konto lub ewentualnie po uprzednim przesłaniu potwierdzenia dokonania przelewu (do godz. 14:00). Pobranie: wysyłka w dniu zamówienia do godz. 14:00 |
Oferujemy: |
1. Faktury VAT 2. Serwis i szkolenia 3. Gwarancje
|
Konto: |
Bank Millennium 93 1160 [zasłonięte] 2[zasłonięte]2020000 [zasłonięte] 181007
|
Informacje dodatkowe : |
Prosimy o sprawdzenie przesyłki w momencie dostawy przed ewentualnymi uszkodzeniami w transporcie. Jeśli przesyłka została uszkodzona należy wraz z kurierem spisać protokół szkody oraz niezwłocznie powiadomić nas o tym.
Kupujący wystawia komentarz jako pierwszy.
|
|
|
|
PIEC DO PIZZY 2 poziomy - PROMOCJA!!!
|
|
PIEC DO PIZZY 2 poziomy - PROMOCJA!!!
Cechy charakterystyczne:
- piec dwukomorowy do jednoczesnego pieczenia ośmiu pizzy o Ø300 mm - elektryczny piec z płytami szamotowymi w komorach - na każdą komorę w piecach przypadają dwie grzałki (górna i dolna) gdzie każda jest regulowana za pomocą niezależnych termostatów - termostat bezpieczeństwa 520˚C
Dane techniczne :
Wymiary całkowite WxDxH (mm) - 910 x 910 x 750 Wymiary zew. skrzyni WxDxH (mm) - 890 x 735 x 750 Wymiary wew. WxDxH (mm) - 610 x 610 x 140 Pow. robocza WxD (mm) - 600 x 600 Temperatura (°C) - 0÷500 Moc (kW) - 8,4 Zasilanie (V) - 400 Waga (kg) - 180
|
|
|
|
|
|
|