Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Piec ciśnieniowy pasteryzator tanio aukcje iahu.pl

11-06-2012, 15:19
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Aktualna cena: 1 800 zł     
Użytkownik www_iahu_pl
numer aukcji: 2343498559
Miejscowość Dąbrowa Górnicza
Wyświetleń: 43   
Koniec: 23-05-2012 10:10:26

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Witamy :)

Internetowe Aukcje Handlowo Usługowe

www.iahu.pl

darmowe zdjęcia na aukcje Allegro

 

Aby ustalić koszt transportu wysyłki proszę o kontakt na email

Najlepiej preferujemy kontakt SMS 787 [zasłonięte] 364  lub mail  [zasłonięte]@iahu.pl 
1 - podając ilość towaru
2 - miejscowość dostawy 
3- nr telefonu do siebie.
 UWAGA NIE WYSYŁAMY ZA POBRANIEM TYLKO WPŁATA NA KONTO.

 

 

 

 

Przedmiotem aukcji jest:

Piec ciśnieniowy -  pasteryzator

wymiary ogólne 500x750x810 mm
 moc 15 kW
   zasilanie 400V
 stan bardzo dobry

pojemność 3x1/1 GN
ciśnienie 0,7-1,0 bar
regulacja czasu pracy do 60 min lub ciagła
temperatura 124,7 st.C
Piec ciśnieniowy  jest automatycznie pracującym urządzeniem szybko gotującym, służącym gotowaniu ziemniaków, wszelkiego rodzaju warzyw, ryżu, ryb, klopsów mięsnych, drobiu itd. Równie wydajny jest w przypadku odmrażania i podgrzewania głęboko mrożonych produktów żywnościowych, zarówno mrożonych surowców jak i gotowych potraw, w pojedynczych lub zbiorowych pojemnikach. Parowanie ciśnieniowe skraca czas przygotowania potraw w porównaniu z tradycyjnymi urządzeniami (kotły warzelne, piekarniki) o 40 - 60%. Szybkowar ciśnieniowy jest przeznaczony szczególnie dla średnich kuchni w gastronomii i hotelarstwie. Ze względu na swą wielostronność i krótkie czasy gotowania jest wyjątkowo przydatny także w kuchniach zakładowych, szpitalnych, domach opieki, instytucjach jego zalety są nieocenione, szczególnie w dobie rosnącego zastosowania mrożonych warzyw. Dodatkowo odgrywa dużą rolę w przypadku przygotowania potraw dietetycznych, gotowaniu z zachowaniem wartości odżywczych, uzyskiwaniu jednakowych (powtarzalnych) wyników gotowania i bardziej elastycznym dopasowaniu do systemów wydawczych.

 Przykładowo, utrata zawartości witaminy C podczas gotowania ziemniaków w procesie ciśnieniowym wynosi tylko ca. 20 %, podczas gdy w gotowaniu konwencjonalnym wynosi ona około 40%. Podobnie jest także z zawartością witaminy C we wszystkich rodzajach warzyw.

  

 


kliknij warto ZAPRASZAMY NA INNE AUKCJE  IAHU.PL kliknij warto


 

 

 

 

  

  

 

 

 

 



  

Piec ciśnieniowy pasteryzator tanio aukcje iahu.pl