SUPER BARBECUE MARSHMALLOWS
Dla wszystkich wielbicieli pianek i kulinarnych nowości, polecam wyjątkowy rarytas – pianki MARSHMALLOW Doskonałe jako przysmak pieczony nad grillem lub przy ognisku.
Pianki opiekane nad grillem lub w ognisku od lat cieszą się ogromną popularnością w USA i Europie Zachodniej. Teraz stają się one przebojem polskich letnich pikników. To prosta i smakowita propozycja na pyszne zakończenie grillowej uczty. Wystarczy nadziać piankę na patyk i opiekać ją przez kilka minut nad ogniem do momentu, kiedy pianka przybierze złocistą barwę. W ciągu zaledwie kilku chwil kremowy gorący przysmak w chrupiącej skórce jest gotowy.
Puszyste pianki o wspaniałym waniliowym smaku, urozmaicą menu spotkań przy grillu i rodzinnych pikników, sprawią ogromną frajdę dzieciom, ale przypadną też do gustu starszym wielbicielom lekkich słodkości.
Przygotowanie: w przypadku przyrządzania pianek nad ogniskiem nadziać piankę na kijek, w przypadku grilla - na wykałaczkę do szaszłyków. Pianki opiekamy przez kilka minut nad ogniem. W momencie, kiedy przybierze złocistą barwę gorący kremowy przysmak w chrupiącej skórce jest już gotowy do zjedzenia. Życzę smacznego!
waga: 300g exp:06/2012
Prosto z Niemiec!
|