Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PHENOLIC COMPOUNDS IN MACEDONIAN GRAPES AND WINES

23-05-2014, 7:24
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 464.10 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4178304620
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 4   
Koniec: 23-05-2014 07:26:36

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>44770, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>09460, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>44613, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>94157, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>42626, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>44770, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>09460, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>44613, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>94157, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>42626

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Phenolic Compounds in Macedonian Grapes and Wines

PHENOLIC COMPOUNDS IN MACEDONIAN GRAPES AND WINES

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Violeta Ivanova
Language: English
Publisher: LAP LAMBERT Academic Publishing
Publication Date: 6 July 2013
Dimensions: 1.3 x 15 x 22.5 cm
Format: Paperback
Pages: 224
Condition: NEW
Product_ID: C659[zasłonięte]723

 

 

This study evaluates the phenolic content of red (Vranec and Merlo) and white (Smederevka and Chardonnay) wines produced under different vinifications and grapes at different ripening phases. HPLC-DAD-MS, MALDI-TOF-MS and spectrophotometry were used for analysis of phenolics (anthocyanins, hydroxycinnamic acids and proanthocyanidins) in the samples, observing that their content varied greatly with the winemaking conditions and ripening. The effect of pH of the sample and mobile phase on anthocyanin analysis was explored. Maximum flavylium response was obtained in the samples acidified to pH 1.2 and elution using 1 % (V/V) formic acid in the HPLC mobile phase, allowing proper separation and detection of anthocyanins and phenolic acids as well as lower current in the MS source. Several MALDI matrices were tested: α-cyano-4-hydroxycinnamic acid (CHCA), sinapic acid (SA), 2,5- hydroxybenzoic acid (2,5-DHB) and C70. 2,5-DHB was superior with respect to all the matrices tested. For the first time, fullerene was introduced as a new possible matrix for MALDI-TOF-MS analysis of anthocyanins in wines and grapes.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.