Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PETER REINHART'S WHOLEGRAIN BREADS Peter Reinhart

11-04-2015, 1:33
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 262.50 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5169725994
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 11-04-2015 01:28:06

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>52252, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>00875, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>48384, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>56382, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>86779, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>52252, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>00875, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>48384, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>56382, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>86779

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Peter Reinhart's Wholegrain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor

PETER REINHART'S WHOLEGRAIN BREADS Peter Reinhart

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Peter Reinhart
Language: English
Publisher: Ten Speed Press,U.S.
Publication Date: 31 Oct 2007
Dimensions: 23.7 x 2.7 x 26.1 cm
Format: Hardcover
Pages: 309
Condition: NEW
Product_ID: 15DAAD7590

 

 

Master bread baker and innovator Peter Reinhart has improved and simplified his groundbreaking delayed fermentation method to successfully meet the whole grain challenge with less hands-on time in the kitchen. The definitive guide to baking incredible and healthful artisan-quality bread includes recipes for both partial and 100-percent whole grain hearth, sandwich, and specialty breads.Ten Speed P

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 BREAD: A BAKER'S BOOK OF TECHNIQUES AND RECIPES

 PETER REINHART'S ARTISAN BREADS FAST Reinhart

 THE BREAD BAKER'S APPRENTICE Peter Reinhart

 CRUST AND CRUMB Peter Reinhart

 FLOUR WATER SALT YEAST Ken Forkish

 TARTINE BREAD Chad Robertson, Elizabeth Prueitt