Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PERFECTING PATISSERIE Tim Kinnaird

22-05-2014, 2:40
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 103.95 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4174482506
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 5   
Koniec: 22-05-2014 02:44:51

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>54350, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>85395, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>36897, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>67644, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>64387, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>54350, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>85395, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>36897, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>67644, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>64387

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Perfecting Patisserie: Mastering Macarons, Madeleines, Meringues and More

PERFECTING PATISSERIE Tim Kinnaird

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Tim Kinnaird
Language: English
Publisher: Apple Press
Publication Date: 3 Oct 2013
Dimensions: 24.6 x 22.6 x 1.8 cm
Format: Hardcover
Pages: 160
Condition: NEW
Product_ID: 1D454C5095

 

 


This book is designed and written to help ambitious home cooks take the next steps in cake making.
At its simplest patisserie is about building blocks. Building blocks of texture, flavour, and decoration. The components are often easily created, but when assembled into a finished cake they give the illusion of overall complexity. With an understanding of the key techniques behind each component, delicious and elegant delights are achievable at home.
This book provides you with those tried and tested component recipes and examples of cakes that highlight them. Common patisserie problems and how to avoid them are also covered. Further detail on key kitchen equipment and organization will help cooks approach patisserie with a firm foundation for baking sensational treats.
Patisserie requires additional skills beyond those necessary for usual home baking. A trusted recipe is the essential starting point, but beyond that planning, kitchen organization, and meticulous technique are vital. This book demonstrates many of these techniques and approaches. However, the joy and challenge of good patisserie is the development of your intuitive cookery skills. Tiny decisions about textures, temperatures, tastes, and appearance are the indefinable differences between good and exceptional cakes. As much as the recipes and guidance in this book are here to guide they should be used as a launch pad for your own journey. The ingredients you use, equipment, kitchen temperature, and humidity will vary and necessitate minor changes to the recipes and methods. Keep notes and trust your instincts.


 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 SECRETS OF ECLAIRS Marianne Magnier-Moreno

 WORLD'S BEST CAKES Roger Pizey

 PATISSERIE Murielle Valette

 PATISSERIE AT HOME Will Torrent

 MERINGUE GIRLS COOKBOOK Hoffler, O'Gorman

 PATISSERIE Christophe Felder