Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PERFECT CAKES Nick Malgieri

23-05-2014, 2:15
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 187.95 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4178127970
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 5   
Koniec: 23-05-2014 02:10:11

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>34282, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>70337, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01987, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>17992, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>32464, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>34282, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>70337, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01987, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>17992, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>32464

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Perfect Cakes

PERFECT CAKES Nick Malgieri

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Nick Malgieri
Language: English
Publisher: HarperCollins
Publication Date: Nov 2002
Dimensions: 21.2 x 2.5 x 24.1 cm
Format: Hardcover
Pages: 352
Condition: NEW
Product_ID: AA6A19D796

 

 

When it's time to celebrate, it's time to bake a cake! When it's time to be creative, it's time to bake a cake! When it's time to find comfort in the kitchen, it's time to bake a cake. From weddings to birthdays to something nice for yourself and your family and guests, nothing marks a special occasion better than a freshly baked cake. Now renowned baking teacher Nick Malgieri, author of Cookies Unlimited, Chocolate, and How to Bake, shares his flawless recipes and professional techniques for creating a perfect cake every time. From simple to extravagant, the recipes are presented with the same clear, uncomplicated instructions that have made Nick a favorite among firsttime bakers and experts alike. You'll find more than two hundred recipes for all types of cakes, from homey favorites such as Sour Cream Coffee Cake and Classic Angel Food Cake to luscious classics such as Dark and White Chocolate Cheesecake to international showstoppers such as Zuppa Inglese and Chocolate Raspberry Buche de Noel. Nick shows how to get the best results every time you bake, ensuring that your cheesecake will never crack, your pound cake batter will never separate, and your genoise will always be tender and light. When the time comes to decorate or fill your cake, there's a wealth of creative ideas, from working with marzipan to piping icing to flavoring ganache and buttercream. Also included are tips on selecting the most flavorful chocolates, fruits, liqueurs, and other ingredients. Tempting color photographs throughout the book will inspire anyone to head into the kitchen. Novice bakers will be reassured and experts challenged with Perfect Cakes, a comprehensive collection of perfect recipes and expert guidance.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 DESSERTS FROM THE FAMOUS LOVELESS CAFE Huntsman

 PIERRE HERME PASTRIES Pierre Herme

 VINTAGE CAKES Julie Richardson

 READY FOR DESSERT: MY BEST RECIPES David Lebovitz

 BAKED IN AMERICA David Muniz, David Lesniak

 EXTRAORDINARY CAKES Karen Krasne