POKOJE:
sezon (lipiec, sierpień): od 20zł do 45zł/osoba poza sezonem: od 20zł do 35zł/osoba
DOMEK LETNISKOWY:
sezon: 160zł/doba poza sezonem: cena do uzgodnienia
APARTAMENT:
sezon: 140zł/doba poza sezonem: cena do uzgodnienia
Doba rozpoczyna się o godzinie 12.00, a kończy o 10.00 ostatniego dnia pobytu.
Warunkiem rezerwacji jest przedpłata (do uzgodnienia) na konto:
Natalia Klebba Bank Millenium 631[zasłonięte]220200[zasłonięte]00116[zasłonięte]627
Reszta opłaty pobierana jest w dniu przyjazdu (+ opłata klimatyczna)
Oferujemy POKOJE:
1,2,3,4 -osobowe; z łazienkami;
Wyposażenie pokoi:
TV;
lampka nocna;
sprzęt plażowy (koc, parawan, leżak);
naczynia;
czajnik bezprzewodowy;
Oferujemy APARTAMENTY:
4 -osobowe; z łazienkami;
Wyposażenie apartamentów:
lodówka;
kuchenka;
aneks kuchenny;
Oferujemy DOM(-KI) LETNISKOWE:
1 domek 4-5 -osobowy; z łazienką; z tarasem;
Wyposażenie domków/domów:
Do dyspozycji gości:
żelazko; deska do prasowania; lodówka; aneks kuchenny; ogród wypoczynkowy; grill przenośny; grill ogrodowy; plac zabaw dla dzieci; posesja ogrodzona;
możliwość parkowania na terenie ogrodzonej posesji;
obiekt czynny przez cały rok;
1000 m. do morza;
1200 m. do stacji PKP;
300 m. do przystanku PKS;
w pobliżu:
stołówka,
bar,
kawiarnia,
restauracja,
sklep;
zapraszamy na pobyty weekendowe;
możliwość komunikacji w jęz.niemieckim ;
możliwość komunikacji w jęz.angielskim ;
do zatoki - 300 metrów;
jadłodajnia z szerokim wyborem dań (zapraszamy do zapoznania się z menu);
bar (czynny od 8.00 – 22.00);
Dla naszych wczasowiczów oferujemy 10% rabat na wszystkie dania (oferta nie dotyczy napoi gazowanych, soków, piwa i wina).
Jadłodajnia czynna od połowy czerwca do końca sierpnia.
Przykładowe menu (co roku zachodzą w nim niewielkie zmiany):
ŚNIADANIE:
1.Zestaw tradycyjny: wędlina lub szynka, ser, pomidor, ogórek, dżem, masło, pieczywo, kawa, herbata lub kakao.
2.Śniadanie angielskie: jajecznica z 3 jaj na bekonie, szynce lub kiełbasie, masło, pieczywo, dżem, kawa lub herbata.
3.Śniadanie polskie: biała kiełbasa z wody, chrzan, wędlina lub szynka, ser, pieczywo, masło, kawa lub herbata. 4.Kanapki: dwie bułki, szynka, ser, pomidor, ogórek.
5.Tosty z szynką, ananasem i serem.
6.Białe szaleństwo: twarożek ze śmietaną i szczypiorkiem.
7.Omlet z dżemem i bitą śmietaną.
8.Parówki.
9.Jajecznica na życzenie.
ZUPY:
1.Zupa dnia.
2.Pomidorowa z ryżem lub makaronem.
3.Żurek z jajkiem i kiełbasą.
4.Flaki wołowe.
5.Rosół tradycyjny.
PRZYSTAWKI:
1.Śledź po kaszubsku.
2.Rolmops tradycyjny.
3.Opiekane śledzie w occie.
4.Ryby wędzone (śledź, makrela, łosoś, flądra).
5.Pasta z makreli wędzonej.
6.Sałatki śledziowe.
7.Śledź w oleju lub śmietanie.
SAŁATKI:
1.Sałatka grecka: sałata lodowa, pomidor, ogórek, czerwona cebula, ser feta, papryka, oliwki, sos winegret. 2.Sałatka z kurczakiem: sałata lodowa, rukola, grillowany kurczak, pomidor, ogórek, czerwona cebula, kukurydza, sól, pieprz, oliwa z oliwek.
3.Sałatka Capresse: pomidor, ser mozzarella, sos winegret.
DANIA RYBNE:
1. Filet z dorsza sauted (+ surówka z kiszonej kapusty + ziemniaki, frytki lub ryż).
2. Filet z dorsza panierowany (+ surówka z kiszonej kapusty + ziemniaki, frytki lub ryż).
4.Filet z łososia smażony (+ surówki + ziemniaki, frytki lub ryż).
5.Filet z łososia w sosie koperkowym (+ surówki + ziemniaki, frytki lub ryż).
6.Flądra z patelni (w całości) (+ surówki + ziemniaki, frytki lub ryż).
7.Pstrąg smażony (+ surówki + ziemniaki, frytki lub ryż).
DANIA MIĘSNE:
1.Kotlet schabowy (+ surówki + ziemniaki, frytki lub ryż).
2.Kotlet schabowy w ziołowej panierce (+ surówki + ziemniaki, frytki lub ryż).
3.Kotlet schabowy po parysku (+ surówki + ziemniaki, frytki lub ryż).
4.Karkówka z grilla (+ surówki + ziemniaki, frytki lub ryż).
5.Placek po cygańsku z surówkami.
6.Szaszłyk drobiowy/z polędwicy wieprzowej (+ surówki + ziemniaki, frytki lub ryż).
7.Pieczeń wieprzowa w sosie własnym (+ surówki + ziemniaki, frytki lub ryż).
8.Wątróbka drobiowa z cebulą i jabłkiem (+ surówki + ziemniaki, frytki lub ryż).
9.Filet z kurczaka (+ surówki + ziemniaki, frytki lub ryż).
10.Filet z kurczaka po hawajsku (+ surówki + ziemniaki, frytki lub ryż).
11.De Volei (+ surówki + ziemniaki, frytki lub ryż).
12.Panierowane kawałki kurczaka z sosem koktajlowym/czosnkowym (+ surówki + ziemniaki, frytki lub ryż). 13.Danie dla dzieci (filet z kurczaka, frytki, surówka).
INNE DANIA:
1.Bigos.
2.Fasolka po bretońsku.
3.Kiełbasa z rusztu z cebulą.
4.Pierogi z kapustą i grzybami ( własnej roboty).
5.Naleśnik z twarogiem i polewą.
6.Naleśnik z dżemem i polewą.
7.Naleśnik z nutellą i bitą śmietaną.
DODATKOWO:
1.Maślanka (kaszubski roztrzepaniec).
2.Smalec domowy ze skwarkami + pieczywo + ogórek małosolny.
3.Kompot owocowy.
4.Napoje gazowane, soki, piwo, wino.