Paski boczkowe to wędzonka otrzymana z boczku wieprzowego (ze skórą, bez żeberek), wędzona, parzona. Wyjątkowy, charakterystyczny dla wyrobów wędzonych i parzonych smak i zapach. Konsystencja pasków boczkowych jest soczysta, dość ścisła.
Produkowany jest z boczku wieprzowego sprowadzanego od certyfikowanych dostawców, dzięki czemu spełnia najwyższe normy jakości.
Plasterek boczku rozłożony na kromce chleba będzie idealnym pomysłem zarówno na śniadanie jak i kolacje. Podduszony i podsmażony zachwyci swoim smakiem każdego smakosza. Dodany do bigosu czy jajecznicy sprawi, że będziemy zajadać się ze smakiem. Dzięki niemu wiele potraw nabiera charakteru, a bez niego wiele z nich nie będzie po prostu przygotowane jak należy. Wytwarzany jest według tradycyjnej receptury przy użyciu przypraw naturalnych, co sprawia że jego smak zachwyci każdego już po pierwszym kęsie i na długo pozostanie w pamięci.
PRODUKT W OPAKOWANIU MAP o wadze OKOŁO 3.8 kg
CENA DOTYCZY 1 KG WYROBU GOTOWEGO .
(Ponieważ jest to produkt nie stało wagowy, prosimy o kontakt i wstrzymanie się z płatnością do czasu otrzymania wyceny)
Więcej informacji o firmie i jej produktach znajdziesz na stronie www.pekpol.pl