Boczek duński parzony to wędzonka otrzymana z boczku wieprzowego; ze skórą, bez żeberek, wędzona, parzona. Swój wyjątkowy smak i aromat zawdzięcza przyprawom naturalnym użytym podczas produkcji. Konsystencja boczku duńskiego jest soczysta, typowa dla wyrobu wędzonego.
Produkowana są z boczku wieprzowego sprowadzanego od certyfikowanych dostawców, dzięki czemu spełnia najwyższe normy jakości.
Plasterek boczku rozłożony na kromce chleba będzie idealnym pomysłem zarówno na śniadanie jak i kolacje. Podduszony i podsmażony zachwyci swoim smakiem każdego smakosza. Dodany do bigosu czy jajecznicy sprawi, że będziemy zajadać się ze smakiem. Dzięki niemu wiele potraw nabiera charakteru, a bez niego wiele z nich nie będzie po prostu przygotowane jak należy. Wytwarzany jest według tradycyjnej receptury przy użyciu przypraw naturalnych. Boczek jest wędzony w tradycyjny sposób co sprawia, że jego smak zachwyci każdego już po pierwszym kęsie i na długo pozostanie w pamięci.
PRODUKT W OPAKOWANIU VAC o wadze OKOŁO 2.8 kg
CENA DOTYCZY 1 KG WYROBU GOTOWEGO .
(Ponieważ jest to produkt nie stało wagowy, prosimy o kontakt i wstrzymanie się z płatnością do czasu otrzymania wyceny)
Więcej informacji o firmie i jej produktach znajdziesz na stronie www.pekpol.pl