|
Kontakt telefoniczny od poniedziałku do piątku w godz. 10:00 - 16:00. Przepraszam nie czytam i nie odpowiadam na smsy.
663 [zasłonięte] 241 Wszelkie pytania proszę kierować na pocztę elektroniczną
[zasłonięte]@gmail.com
WYSTAWIAM FAKTURY VAT
|
|
|
|
Zakupione przedmioty wysyłam 1-2 dni po otrzymaniu wpłaty na moje konto Pocztą Polską
Opcja transportu z kosztami podana jest każdorazowo w każdej aukcji.
|
|
|
|
Niezależnie od ilości zakupionych artykułów opłatę za przesyłkę ponoszą Państwo tylko jeden raz. Zawsze jest to najwyższy koszt wysyłki spośród wszystkich zakupionych przedmiotów na moich aukcjach.
|
|
|
|
Numery kont przy przedpłacie na rachunek bankowy:
CREDIT AGRICOLE
NR KONTA 09 1940 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0761297 [zasłonięte] 000000
KREDYT BANK
NR KONTA 87 1500 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0701011 [zasłonięte] 718500
|
|
|
|
WITAMY NA MOJEJ AUKCJI NA KTÓREJ OFERUJĘ PEKLOSÓL-SÓL PEKLOWĄ
PEKLOSÓL służy do nacierania mięsa lub sporządzania zalewy peklującej. Efektem peklowania jest przedłużenie trwałości mięsa poprzez ograniczenie wzrostu bakterii chorobotwórczych i gnilnych, utrwalanie ładnej różowo-czerwonej barwy oraz wytworzenie charakterystycznego smaku i zapachu mięsa. Mieszanka przeznaczona do produkcji kiełbas, boczków, mielonek itp. a także do peklowanego mięsa.
Skład: sól warzona, 0,5-0,6 % zawartości azotanu sodu
SPOSÓB UŻYCIA
Mięso można peklować "na sucho", wtedy do natarcia 1kg mięsa stosujemy około 20 g soli peklowej. Mięso peklujemy przez 48 godzin. Stosując metodę nastrzykową, należy użyć około 25g soli peklowej rozpuszczonej w 100 ml wody na 1 kg mięsa. Tak przygotowanym roztworem nastrzyknąć mięso. Peklować 72 godziny. Natarte lub nastrzyknięte mięso należy przechowywać w temperaturze ok. 8°C. Zapeklowane mięso można upiec, uwędzić lub sparzyć.
JAKO GRATIS PO ZAKUPIE OTRZYMASZ
link z przepisami w wersji elektronicznej zawierające: Vademecum wyrobu kiełbas, Vademecum wyrobu wędlin w szynkowarze, Instrukcja i przepisy na wyroby w marynatorze peklowniku, Vademecum wyrobu
nalewek, ABC wypieku chleba, ABC grillowania, ABC kociołka węgierskiego, ABC kociołka
żeliwnego, ABC wyrobu gofrów. Łącznie około 1200 przepisów, wszystko "krok po kroku"
a także porady, wskazówki itp.
NA INNYCH MOICH AUKCJACH KUPISZ PRZEDMIOTY NIEZBĘDNE DO DOMOWEGO WYROBU WĘDLIN
|