Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PEKLOSÓL SÓL PEKLOWA + GRATIS

22-10-2014, 6:54
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 3.99 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 3.99 zł     
Użytkownik LeszekBak1
numer aukcji: 4691941445
Miejscowość Zielonka
Kupiono sztuk: 3    Zostało sztuk: 32    Licytowało: 2    Wyświetleń: 23   
Koniec: 22-10-2014 06:57:15
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Kontakt telefoniczny
od poniedziałku do piątku
w godz. 10:00 - 16:00. Przepraszam nie czytam i nie odpowiadam na smsy.

663 [zasłonięte] 241

Wszelkie pytania proszę kierować na pocztę elektroniczną

[zasłonięte]@gmail.com

WYSTAWIAM FAKTURY VAT


Zakupione przedmioty wysyłam 1-2 dni po otrzymaniu wpłaty na moje konto Pocztą Polską


Opcja transportu z kosztami podana jest każdorazowo w każdej aukcji.

Niezależnie od ilości zakupionych artykułów opłatę za przesyłkę ponoszą Państwo tylko jeden raz. Zawsze jest to najwyższy koszt wysyłki spośród wszystkich zakupionych przedmiotów na moich aukcjach.

Numery kont przy przedpłacie na rachunek bankowy:


CREDIT AGRICOLE

NR KONTA
09 1940 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0761297 [zasłonięte] 000000


KREDYT BANK

NR KONTA
87 1500 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0701011 [zasłonięte] 718500


WITAMY NA MOJEJ AUKCJI NA KTÓREJ OFERUJĘ


PEKLOSÓL-SÓL PEKLOWĄ

PEKLOSÓL służy do nacierania mięsa lub sporządzania zalewy peklującej. Efektem peklowania jest przedłużenie trwałości mięsa poprzez ograniczenie wzrostu bakterii chorobotwórczych i gnilnych, utrwalanie ładnej różowo-czerwonej barwy oraz wytworzenie charakterystycznego smaku i zapachu mięsa. Mieszanka przeznaczona do produkcji kiełbas, boczków, mielonek itp. a także do peklowanego mięsa.
Skład: sól warzona, 0,5-0,6 % zawartości azotanu sodu



SPOSÓB UŻYCIA

Mięso można peklować "na sucho", wtedy do natarcia 1kg mięsa stosujemy około 20 g soli peklowej. Mięso peklujemy przez 48 godzin. Stosując metodę nastrzykową, należy użyć około 25g soli peklowej rozpuszczonej w 100 ml wody na 1 kg mięsa. Tak przygotowanym roztworem nastrzyknąć mięso. Peklować 72 godziny. Natarte lub nastrzyknięte mięso należy przechowywać w temperaturze ok. 8°C. Zapeklowane mięso można upiec, uwędzić lub sparzyć.


JAKO GRATIS PO ZAKUPIE OTRZYMASZ

link z przepisami w wersji elektronicznej zawierające:

Vademecum wyrobu kiełbas, Vademecum wyrobu wędlin w szynkowarze, Instrukcja i przepisy na wyroby w marynatorze peklowniku, Vademecum wyrobu nalewek, ABC wypieku chleba, ABC grillowania, ABC kociołka węgierskiego, ABC kociołka żeliwnego, ABC wyrobu gofrów. Łącznie około 1200 przepisów, wszystko "krok po kroku" a także porady, wskazówki itp.


NA INNYCH MOICH AUKCJACH KUPISZ PRZEDMIOTY NIEZBĘDNE DO DOMOWEGO WYROBU WĘDLIN

Zobacz moje pozostałe aukcje: Panelealle

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

Paneleallegaleria aukcji