|
Kontakt telefoniczny
od poniedziałku do piątku
w godz. 10:00 - 16:00
663 [zasłonięte] 241
Wszelkie pytania można także kierować na pocztę elektroniczną
[zasłonięte]@gmail.com
|
|
|
|
Zakupione przedmioty wysyłamy do 2-3 dni po otrzymaniu wpłaty na nasze konto
Pocztą Polską
W przypadku dłuższego terminu realizacji kontaktujemy się mailowo i telefonicznie z Kupującym.
Opcja transportu podana jest każdorazowo w aukcji.
Na Państwa życzenie istnieje możliwość zmiany podanej
w aukcji opcji transportu. Prosimy o wysłanie maila
z informacją na ten temat niezwłocznie po dokonaniu zakupu na adres:
[zasłonięte]@gmail.com
|
|
|
|
Niezależnie od ilości zakupionych artykułów
Opłatę za przesyłkę ponoszą państwo tylko jeden raz.
Zawsze jest to najwyższy koszt wysyłki spośród wszystkich
podanych w wygranych aukcjach.
Twoje zakupy do kwoty 10000 zł są ubezpieczone przez serwis alle
|
|
|
|
Formy płatności:
przedpłata na rachunek bankowy:
KREDYT BANK
NR KONTA
87 1500 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0701011 [zasłonięte] 718500
Płatność przez szybkie i wygodne Płacę z Allegro
Wystawiamy faktury VAT
|
|
|
|
Wszystkie informacje dotyczące transakcji możecie państwo odnaleźć
na stronie „O mnie”
Znaczek
przy naszym nicku oznacza, że jesteśmy legalnie działającą firmą
|
|
|
|
WITAMY NA NASZEJ AUKCJI NA KTÓREJ OFERUJEMY PEKLOSÓL-SÓL PEKLOWĄ
PEKLOSÓL służy do nacierania mięsa lub sporządzania zalewy peklującej. Efektem peklowania jest przedłużenie trwałości mięsa poprzez ograniczenie wzrostu bakterii chorobotwórczych i gnilnych, utrwalanie ładnej różowo-czerwonej barwy oraz wytworzenie charakterystycznego smaku i zapachu mięsa. Mieszanka przeznaczona do produkcji kiełbas, boczków, mielonek itp. a także do peklowanego mięsa.
Skład: sól warzona, 0,5-0,6 % zawartości azotanu sodu
SPOSÓB UŻYCIA
Mięso można peklować "na sucho", wtedy do natarcia 1kg mięsa stosujemy około 20 g soli peklowej. Mięso peklujemy przez 48 godzin. Stosując metodę nastrzykową, należy użyć około 25g soli peklowej rozpuszczonej w 100 ml wody na 1 kg mięsa. Tak przygotowanym roztworem nastrzyknąć mięso. Peklować 72 godziny. Natarte lub nastrzyknięte mięso należy przechowywać w temperaturze ok. 8°C. Zapeklowane mięso można upiec, uwędzić lub sparzyć.
JAKO GRATIS PO ZAKUPIE OTRZYMASZ
link z przepisami w wersji elektronicznej zawierające: Vademecum wyrobu kiełbas, Vademecum wyrobu wędlin w szynkowarze, Instrukcja i przepisy na wyroby w marynatorze peklowniku, Vademecum wyrobu
nalewek, ABC wypieku chleba, ABC grillowania, ABC kociołka węgierskiego, ABC kociołka
żeliwnego, ABC wyrobu gofrów. Łącznie około 1200 przepisów, wszystko "krok po kroku"
a także porady, wskazówki itp.
NA INNYCH MOICH AUKCJACH KUPISZ PRZEDMIOTY NIEZBĘDNE DO DOMOWEGO WYROBU WĘDLIN
Uwaga!
Wszystkie nasze aukcje zawierają zdjęcia REAL FOTO zrobione przed wystawieniem przedmiotu! Kopiowanie, zapisywanie bądź przerabianie materiałów z naszych aukcji przez osoby postronne bez naszej zgody jest niezgodne z prawem (podlegają ochronie na mocy Ustawy o Prawie autorskim i prawach pokrewnych - Dz.U. z 1994r., nr 24, poz.83 z późn. zmian.). Wykorzystywanie naszych zdjęć będziemy zgłaszać administracji Allegro.
|