AZOTYNOWA SÓL PEKLUJĄCA,
PEKLOSÓL, SÓL PEKLOWANA, PEKLÓWKA
Azotynowa sól peklująca to środek pomocniczy w produkcji wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Produkowana jest na bazie soli warzonej spożywczej. Produkt służy do nacierania mięsa lub sporządzania zalewy peklującej.
Istnieją 2 sposoby peklowania: na sucho oraz metoda nastrzykową.
Właściwości produktu:
- mieszanki peklujące zapewniają stabilność mikrobiologiczną i oddalają zagrożenie zarażenia jadem kiełbasianym
- mieszkanki peklujące konserwują mięso i dodają mu różowego koloru
-mieszanki peklujące dodają pikantnego posmaku.
Składniki do produkcji posiadają atesty . U nas kupujesz produkt najwyższej jakości , z długim terminem ważności.
Skład chemiczny:
Chlorek sodu NaCl min.99%, Azotyn sodu NaNO2: 05-06%, Antyzbrylacz E536: do 10mg/kg.
Produkt nie nadaje się do bezpośredniego spożycia.
Kraj pochodzenia: POLSKA
LICYTUJESZ:
1 worek a'25kg SOLI PEKLUJĄCEJ
(25 kg netto) z opisem produktu !!!
Pakowanie
· W gruby worek foliowy PP a'25 kg z opisem produktu.
· Produkt posiada wszelkie wymagane atesty (na życzenie dołączamy go do przesyłki).
Wysyłka
§ Stała cena za transport: 15,50 zł/ 1 worek (wysyłka w kartonowym opakowaniu) + ew. pobranie 4,5 zł
NA TOWAR WYSTAWIAMY PARAGON LUB FV 23% - Proszę o informację po zakupie
RABATY PRZY WIĘKSZYCH ILOŚCIACH - PROSIMY O KONTAKT Z NASZYM BIUREM !!!
ZAPRASZAMY DO NASZEGO NOWEGO SKLEPU INTERNETOWEGO - TANIO, SZYBKO I PROFESJONALNIE !!!