email: biuro[zasłonięte]@pikanteria.biz tel. 504[zasłonięte]674
Wpłata z góry konto bankowe ALIOR BANK S.A.
20 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 684475
Dane do przelewu: Pikanteria Jacek Hucał ul. W. Orlika-Ruckemana 4/53 20-244 Lublin
W tytule przelewu prosimy o podanie nicka użytkownika Allegro.
Wysyłkę realizujemy w ciągu jednego dnia roboczego od chwili zaksięgowania środków na koncie
1-2 OPAKOWANIA List polecony 6,00 zł List polecony priorytetowy 7,5 zł Paczka pocztowa ekonom. 13,00 zł Paczka pocztowa priorytetowa 15 zł Przesyłka pobraniowa 20,00 zł
3-6 OPAKOWAŃ List polecony 6,50 zł List polecony priorytetowy 8,00 zł Paczka pocztowa ekonom. 13,00 zł Paczka pocztowa priorytetowa 15 zł Przesyłka pobraniowa 20,00 zł
UWAGA. W przypadku zakupu na naszych aukcjach różnych produktów, prosimy o kontakt w celu uzgodnienia najkorzystniejszego dla Państwa kosztu wysyłki.
Koszty wysyłki zawierają rzeczywiste koszty opakowania i transportu, oraz doliczony podatek VAT w wysokości 23%.
W przypadku wszelkich uwag po otrzymaniu wysyłki, prosimy o jak najszybszy kontakt z nami. Tylko wówczas wszelkie uwagi i reklamacje jesteśmy w stanie rozpatrzyć i wynagrodzić klientowi ewentualne straty.
|
Zioło-przyprawa Pebrella 10g (Thymus piperella) - tymianek, oregano i cząber w jedym! (w plastikowym słoiczku) Nowość na polskim rynku! LIKWIDACJA SKLEPU - WYPRZEDAŻ OSTATNICH SZTUK TOWARU PO ATRAKCYJNCYH CENACH!
Waga netto 10g Najlepiej spożyć przed: 04.2015 Kraj pochodzenia : Hiszpania
Unikalna przyprawa w smaku przypominająca połączenie tymianku, oregano i cząbru. Jest ziołem dziko rosnącym w rejonach Walencji i Alicante w Hiszpanii. W kuchni hiszpańskiej najczęściej stosowany jest do mięs, sałatek i serów. Bardzo popularnym jest marynowanie go w oliwie z oliwek.
ZAPRASZAMY NA NASZE POZOSTAŁE AUKCJE, GDZIE ZNAJDĄ PAŃSTWO:
-
WYSOKIEJ JAKOŚCI SZAFRAN HISZPAŃSKI
-
WĘDZONĄ PAPRYKĘ PIMENTON
-
SŁODKĄ I OSTRĄ PAPRYKĘ W STYLOWEJ PUSZCE
-
PRZYPRAWĘ DO PAELLI Z SZAFRANEM
-
PRZYPRAWY DO HISZPAŃSKICH SZASZŁYKÓW PINCHOS I PINCHITOS
|