Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PCHEŁKI CZEKOLADOWE BIO 100 g - BIO PLANET

27-09-2014, 9:03
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 8.45 zł     
Użytkownik eko_poziomka
numer aukcji: 4555284452
Miejscowość Milanówek
Wyświetleń: 4   
Koniec: 27-09-2014 08:38:11
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

e-mail: [zasłonięte]@ekopoziomka.pl

 

tel. 509 [zasłonięte] 477

 

gg: 44[zasłonięte]191

 

Wpłaty można dokonać poprzez:

 

PayU (płatność poprzez Allegro)

Pobranie (płatność przy odbiorze)

- Przelew (wpłata na konto)

 

Poziomka Marta Racinowska

ul. Bliska 5/27

05-822 Milanówek

 

ING 16 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0250090 [zasłonięte] 985154

Kurier DPD do 30kg:

- przedpłata 16 zł 

- pobranie 20 zł

 

Paczkomaty do 25kg:

- 10 zł

 

Poczta Polska - według aktualnego cennika Poczty Polskiej + 50 gr opakowanie

Kupując na naszych aukcjach akceptujesz regulamin zawarty na stronie "O mnie"

 

 

WĘŻYKI BEZ ŻELATYNY BIO 100 g  - BIO PLANET

 

 

Skład: 
cukier trzcinowy (nierafinowany)*, syrop kukurydziany*, skrobia kukurydziana*, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytrynian wapnia), kwasy (kwas mlekowy, kwas jabłkowy), koncentraty owocowe ( wiśniowy*, ananasowy*, jabłkowy*, pomarańczowy*), naturalne aromaty i barwniki z wyciągów owocowych i ziołowych (czarny bez*, kurkuma*, algi, szafran), substancja żelująca (pektyna) (*składniki ekologiczne objęte certyfikatem kontroli). 


Opis:
Owocowe wężyki ekologiczne stanowią doskonałą przekąskę, zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. 

 

 

Uwaga - produkt nieodpowiedni do spożycia dla dzieci poniżej 3 lat!

 

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna - 333 kcal (1415 kJ) kJ / kcal
tłuszcz - 0.10 g
węglowodany - 82.80 g 
białko - 0.20 g

 

Informacja alergiczna:

Produkt może zawierać alergeny: gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy, sezam, soję oraz mleko (łącznie z laktozą) ze względu na konfekcjonowanie w zakładzie, w którym paczkowane są surowce zawierające ww. alergeny.