Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PAYARD DESSERTS Francois Payard

11-04-2015, 9:02
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 225.75 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5170163644
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 11-04-2015 08:58:42

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>50689, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>84358, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>30216, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>61932, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>22532, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>50689, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>84358, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>30216, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>61932, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>22532

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Payard Desserts

PAYARD DESSERTS Francois Payard

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Francois Payard
Language: English
Publisher: John Wiley & Sons
Publication Date: 25 Oct 2013
Dimensions: 25.7 x 21.1 x 3.3 cm
Format: Hardcover
Pages: 400
Condition: NEW
Product_ID: 111D4C5893

 

 

A new cookbook featuring nearly 100 amazing plated desserts from legendary pastry chef François Payard. In this new book from legendary pastry chef François Payard, professional pastry chefs and serious home bakers will learn how to prepare pastry and other plated desserts that rival the best in the world. These recipes have been developed and perfected by Payard over twenty years, from his early days as a pastry chef in France to his current position as an American culinary icon. Each recipe is a singular work of art, combining thrilling and often surprising flavors with innovative, modern techniques to create unforgettable masterpieces like Blueberry Pavlova with Warm Blueberry Coulis, Olive Olive Macaron with Olive Oil Sorbet, Dark Chocolate Soufflé with Pistachio Ice Cream, and Crèpes Filled with Orange Parfait and Candied Orange. Throughout the book, Payard includes priceless advice on choosing ingredients and equipment and composing perfectly plated desserts, as well personal anecdotes from his long career working in many of the world′s finest pastry kitchens. Combining Payard′s baking and pastry techniques with the engaging, straightforward writing style of Boyle, this book is technical enough for professional bakers yet accessible enough for serious home baking enthusiasts.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 PATISSERIE William Curley, Suzue Curley

 THE NEW PATISSIERS Olivier Dupon

 PATISSERIE MAISON Richard Bertinet

 BREAD, CAKE, DOUGHNUT, PUDDING Justin Gellatly

 CRACKING YOLKS & PIG TALES Glynn Purnell