Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PATISSERIE William Curley, Suzue Curley

11-04-2015, 5:02
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 278.25 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5169864062
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 2   
Koniec: 11-04-2015 05:11:35

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>93422, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62069, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>84081, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>65049, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>54670, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>93422, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62069, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>84081, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>65049, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>54670

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Patisserie: A Masterclass in Classic and Contemporary Patisserie

PATISSERIE William Curley, Suzue Curley

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: William Curley, Suzue Curley
Language: English
Publisher: Jacqui Small LLP
Publication Date: 22 May 2014
Dimensions: 27.2 x 22 x 3.4 cm
Format: Hardcover
Pages: 344
Condition: NEW
Product_ID: 19A9C4B211

 

 

'A profoundly pleasurable book which offers that rare combination of daring, accomplished technique illuminated with extraordinary simplicity and clarity. His latest must-have book will inspire and delight.' Michel and Alain Roux Patisserie reflects award-winning chocolatier, William Curley's passion for taking classic recipes and modernizing them with his own innovations. Creating top-quality patisserie is often seen as something only a trained professional can do, however with patisserie equipment now easily accessible to all, William hopes to unscramble the mystique of his exquisite creations and get everyone making perfect patisserie in the home kitchen. Patisserie processes are broken down into a step-by-step guide complete with expert knowledge to produce flawless creations every time. A series of basic recipes - covering sponges, creams and custards, pastry and syrups - will provide a solid foundation in patisserie techniques as well as inspiration for aspiring creative pastry chefs. At the same time, some classic recipes, from Rhum Baba to Tarte Alsacienne, are given a modern adaptation using William's unique blend of flavours. William has always had a long-term ambition to bring patisserie to this country as an accessible, affordable yet uncompromising luxury. His main focus is to arouse and surprise the taste buds. A pleasure that he hopes he can bring to everyone, through the recipes in this gorgeous book.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 COUTURE CHOCOLATE: A MASTERCLASS IN CHOCOLATE

 CHOCOLATE AT HOME Will Torrent

 THE NEW PATISSIERS Olivier Dupon

 PATISSERIE MAISON Richard Bertinet

 BREAD, CAKE, DOUGHNUT, PUDDING Justin Gellatly

 PATISSERIE Christophe Felder