Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PATISSERIE Murielle Valette

22-05-2014, 2:38
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 103.95 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4174482480
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 6   
Koniec: 22-05-2014 02:44:45

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>89741, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>50848, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24539, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>40300, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24773, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>89741, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>50848, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24539, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>40300, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24773

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Patisserie: A Step-by-step Guide to Baking French Pastries at Home

PATISSERIE Murielle Valette

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Murielle Valette
Language: English
Publisher: Constable
Publication Date: 17 Oct 2013
Dimensions: 24.4 x 18.8 x 2 cm
Format: Paperback
Pages: 272
Condition: NEW
Product_ID: 19AD974133

 

 


This book is a tribute to French Pâtisserie. It is also a manual to learn how to successfully and easily make traditional French desserts at home. It's written for all people who love to bake and want to do it like the professionals do. From beginners to more advanced, everyone can do it. The author is a professional French pastry chef who wants to share her passion and talent for baking.
In this book you will discover:
An easy way to make traditional French Pâtisserie at home.
Richly illustrated and simplified step by step recipes and techniques.
All the secrets you've always wanted to know about French baking.
Professional tips that make baking easier.
The classic recipes of French Pâtisserie.
How to impress your friends with your skills at baking traditional French food.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 SOUTHERN ITALIAN DESSERTS Costantino, Schacht

 TREATS: DELICIOUS FOOD GIFTS TO MAKE AT HOME Allen

 WORLD'S BEST CAKES Roger Pizey

 PERFECTING PATISSERIE Tim Kinnaird

 GREAT BRITISH BAKES Mary-Anne Boermans

 PATISSERIE Christophe Felder