Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PATISSERIE MAISON Richard Bertinet

11-03-2015, 14:09
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 133.35 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5075021417
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 4   
Koniec: 11-03-2015 13:11:10

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>92618, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>19576, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>16862, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>59495, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>18143, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>92618, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>19576, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>16862, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>59495, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>18143

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Patisserie Maison: The step-by-step guide to simple sweet pastries for the home baker

PATISSERIE MAISON Richard Bertinet

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Richard Bertinet
Language: English
Publisher: Ebury Press
Publication Date: 28 Aug 2014
Dimensions: 25.4 x 19.5 x 2.1 cm
Format: Hardcover
Pages: 224
Condition: NEW
Product_ID: AA91[zasłonięte]613

 

 

Patisserie, the art of the maitre patissier, is the most admired style of baking in the world and requires the highest level of skill. In this new book master baker and bestselling author Richard Bertinet makes patisserie accessible to home bakers. Richard effortlessly guides you through challenging techniques with step-by-step photography and over 50 easy-to-follow recipes for the most revered and celebrated biscuits, sponges, meringues, tarts, eclairs and other classic desserts. With Richard's expert help, you will soon be creating authentic sweet tarts, bavarois, galettes, macarons and mousses. With creations including lavender and orange eclairs, gateau Saint Honore, tarte tropizienne, Paris brest and cassis kir royal mousse, Patisserie Maison opens up the world of divine sweet creations to novices as well as more experienced cooks.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 80 CAKES FROM AROUND THE WORLD Claire Clark

 PATISSERIE Murielle Valette

 SCANDINAVIAN BAKING: LOVING BAKING AT HOME

 CHOCOLATE AT HOME Will Torrent

 DOUGH Richard Bertinet

 PASTRY Richard Bertinet