Patelnia ceramiczna do zdrowego przygotowania potrawa bez tłuszczu
Patelnia Dry Cooker jest rewolucyjnym naczyniem do gotowania, które całkowicie zmienia proces gotowania potraw. Pozbądź się dodatkowego tłuszczu i przypalonych naczyń – z patelnią Dry Cooker ugotujesz proste, ale pyszne i zdrowe potrawy dla całej Twojej rodziny.
Nie musisz zmieniać swoich przyzwyczajeń żywieniowych – zmień tylko swoją patelnię!
Perfekcyjny posiłek, pełen smaku i witamin
Patelnia Dry Cooker została zaprojektowana z myślą o wszystkich, którzy chcą przygotować zdrowy i pyszny obiad pełen witamin i minerałów. Tradycyjna metoda gotowania sprawia, że tracimy wiele cennych składników, które są eliminowane w procesie długotrwałego pieczenia, duszenia i gotowania. Jednak dzięki patelni Dry Cooker Ceramica – zmienisz to na zawsze.
Dzięki temu niezwykłemu naczyniu, będziesz mógł / mogła bez problemu przygotować pyszny posiłek bez dużej ilości tłuszczu. Będziesz mógł /mogła poświęcić więcej czasu na wymyślaniu nowych potraw i nie będziesz tracić energii na martwienie się o to, że przygotowany posiłek straci swoje walory i witaminy w trakcie gotowania.
Gotuj zdrowo – gotuj z minimalną ilością tłuszczu!
Patelnia Dry Cooker Ceramica przekona Cię swoją największą zaletą: możliwością gotowania z minimalną ilością tłuszczu.
Z dodatkiem zaledwie kilku kropli oleju lub oliwy, ta patelnia pomoże Ci przygotować:
- Duszone steki, rybę, warzywa,
- Frytki, krokiety, smażone steki,
- Pieczone ziemniaki, rybę i warzywa,
- Gotowane na parze warzywa,
- Specjalne ciasta (tak!), omlety…
Wszystko to przy użyciu minimalnej ilości tłuszczu – 1 łyżki. Jedzenie będzie ugotowane bez dodatkowego tłuszczu, ponieważ będzie termalnie obrobione dzięki gorącej parze, która stale cyrkuluje w trakcie gotowania wewnątrz patelni.
Patelnia Dry Cooker jest efektywnym narzędziem służącym do przygotowywania zdrowych posiłków. Pomoże Ci łatwo przygotować zdrowy i smaczny obiad z mniejszą ilością tłuszczu i cholesterolu – każdego dnia.
Jak przygotować zdrowe frytki prawie bez tłuszczu
Patelnia Dry Cooker zachwyci wszystkich fanów frytek – zwłaszcza dzieci, które uwielbiają frytki. A ich rodzice od tej pory będą chętniej im przygotowywać to danie, bo wreszcie w zdrowy sposób!
Teraz możesz szybko przygotować zdrowe i pyszne jedzenie z mniejszą liczbą kalorii niż w potrawach smażonych w tradycyjny sposób.
Innowacyjna technologia Patelni Dry Cooker zapewnia tak samo pyszne i chrupkie potrawy o wyjątkowym smaku – takim, jaki uzyskujesz smażąc potrawy. Jedyna różnica, to taka, że zużywasz przy tym tylko 1 łyżkę oleju! Tradycyjny sposób smażenia potraw sprawia, że nasiąkają one niezdrowym tłuszczem. Natomias przygotowanie jedzenia na patelni Dry Cooker nasącza i wzbogaca potrawę tylko jej własnymi sokami i smakami.
Nie potrzebujesz dużej ilości oleju – jedzenie jest otoczone wyłącznie gorącym powietrzem w czasie smażenie, dzięki czemu możesz teraz przygotować:
- Delikatne, chrupiące skrzydełka kurczaka,
- Krokiety rybne i filety,
- Prażony ser w panierce – bez zbędnych, dodatkowych kalorii,
- Chrupiące frytki,
- Smażoną cukinię, kalafiora… a nawet
- Desery, takie jak: smażone banany!
Podczas tradycyjnego smażenia, wszystkie te potrawy wchłaniają bardzo duże ilości oleju. Natomiast dzięki patelni Dry Cooker przygotujesz je w zdrowy sposób, zużywając zaledwie 1 łyżkę oleju. Wszystko to dzięki smażeniu przy pomocy ciągłego termoobiegu gorącej pary!
Witaminy i minerały pozostają w potrawach
Jeśli gotujesz przy użyciu patelni Dry Cooker Ceramica, unikniesz agresywnych procesów obróbki pożywienia, które niszczą witaminy. Możesz używać patelni Dry Cooker także do gotowania warzyw, które nie strącą swojego koloru, a co najważniejsze – zachowają większość swoich najcenniejszych witamin i minerałów.
Zapomnij o bladych brokułach, bezkształtnej cukinii i szarawym groszku bez witamin – warzywa wreszcie pozostaną pełnowartościowe.
Patelnia Dry Cooker Ceramica jest doskonałym wyborem dla:
- Wszystkich, którzy chcą żyć i jeść zdrowo
- Osób, które muszą kontrolować ilość przyswajanego tłuszczu
- Wszyscy, którzy nie lubią tłustego jedzenia
- Osoby cierpiące na cukrzycę
- Osoby z wysokim poziomem cholesterolu
- Osób, przygotowujących jedzenie dla niemowląt
- Wszystkich na diecie ochronnej
- Wszystkich zabieganych, którzy chcą zjeść szybko, ale i zdrowo